Ezt hogy reagáljam le? Fontos! Most kell!
Szia.
Ez az ember direkt provokálni akar. Ne írj rá semmit, mert pontosan ezt várja otthon. Hidd el, hogy az fog neki a legjobban fájni, ha semmibe nézed, mert pontosan annyit is ér. Se Te se a nővéred ne foglalkozzatok vele és bele fog őrülni. Hidd el =)
DE HA NEM OLTJÁK LE A SRÁCOT AKKOR AZT FOGJA HINNI A GYEREK HOGY AZÉRT NEM VÁLASZOLNAK, MERT NEM TUDNAK MIT ÍRNI!
A második jókat írt!!! :D
szerintem pl. azt is lehetne írni:
Mit pezsegsz itt kicsi plusz?
vagy
Mi van, irigy vagy te törpe ősbunkó? Hisztizz otthon magadban, hogy megálltál a növésben, és lekörözött egy lány! De gagyi vagy, röhej:D
most ezekre gondoltam:D
13:15 (az első):
Egyszer próbáld ki Te is amit írtam. Te magad is meg fogod látni, hogy a provokátornak szó szerint fáj, ha nem mész bele a kis játékába.
vagy azzal is le lehetne állítani, hogy:
soook nevető szmálji, és írni, hogy "Tök jó kedvet csináltál most nekünk! Itt vagyunk a gép előtt vagy 20-an és mind rajtad röhögünk, hogy mekkora szánalmas lúzer vagy:D juuuuuuuuuuuujj nagyon durva vagy, hogy vkit a mgasságával cikizel, juuuuuuuuuuujjj most jól megmondtad! És most ezt továbbítjuk több embernek, hogy mások is lássák, mekkora barom vagy!D"
ennyi:$:D
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:20
igen, persze neked is igazad van...:) de szerintem a nevetés is egy nagyon jó fegyver:) mert ha úgy írunk vissza, mint akit nagyon felhúztak azok a bezsólások, akkor igen, úgy érezheti, hogy sikerült elérnie a célját, de ha nevetünk rajta, lehet az se rossz...nemtudom, mondjuk nehéz ez:S
de persze neked is igazad van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!