Ezt hogy reagáljam le? Fontos! Most kell!
Figyelt kérdés
Nem nagy probléma... de valamit reagálnom kell. Van a nővérem, 15 éves.. és van egy gyökér, aki facebookon rászállt, hogy milyen magas, gugolva se fér be az ajtón, és colos stb. Erre szeretnék valami frappánsat írni neki a nővérem üzenőfalára.. Tényleg nem nagy probléma, de a nővérem nagyon szenved attól, hogy ilyen magas, és jól esne neki, ha valaki írna valamit annak a gyereknek. Amúgy 185 cm. Légyszi, akinek van humorérzéke, segítsen valamit kitalálni! Nagyon szépen köszönöm! 13 L.2011. júl. 23. 13:04
11/22 anonim válasza:
engem legalább nem visz el a talajmenti fagy:-)
12/22 A kérdező kommentje:
És kifejezetten arra hogy gugolva se férsz be az ajtón a suliban?
2011. júl. 23. 13:27
13/22 anonim válasza:
amúúúúgy jut eszembe, miért nem tiltjátok le fészen? sokkal egyszerűbb lenne...:)
14/22 anonim válasza:
erre pl. azt is lehetne, hogy:
Nekem legalább nem kell ugrálnom, hogy be tudjam csukni az ajtót!:D
15/22 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__11..
szerintem tiltás és kész:)
16/22 anonim válasza:
"Tudod, azért vagyok ilyen magas, mert én nem álltam meg a fejlődésben. És nem kell leguggolnom, beférek az ajtón egyenes tartással is. Tudod Te egyáltalán, hogy az mit jelent?!"
17/22 anonim válasza:
13:34-es amit írt, tökéletes szerintem.
18/22 anonim válasza:
Hát ez nagy probléma. Egyébként meg nem kötelező a facebookon lenni vagy ha annyira fent akar lenni akkor le is lehet az illetőt tiltani és már meg is van oldva!
19/22 anonim válasza:
tényleg jó magas!
Kosarazzon ha tud! Egy-két ilyen törpe suttyót megsuhint a kosárlabdával és nem magyaráznak!
Ha a férfiasságában akarjátok megsérteni akkor azt is lehetne (erre mondjuk lehet belázadna), hogy: Ha ilyen kicsi vagy, a szerszámod se lehet sokkal nagyobb! :D
Erre mondjuk azért begurulna :D De ezt kitenném üzenőfalra:D
Nagyon jókat írtak előttem! Bőven tudtok válogatni!
20/22 anonim válasza:
13:34-én a pont, ezt tedd ki! Megy a zöld kéz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!