Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülinapozás, ezt most hogy...

Szülinapozás, ezt most hogy reagáljam le?

Figyelt kérdés
Párom szülinapja lesz hétvégén. Eddig hétköznapokra esett, most megörültem, hogy hétvégén lesz és végre normálisan megünnepelhetjük együtt. Vettem színházjegyet, elvittem volna vacsorázni, esetleg mozi másnap és végre kettesben lehettünk volna, kipihenhettük volna magunkat mint régen, mert a gyerek felügyeletét is megoldottam. Szóval készültem egy jó hétvégére. De nem számoltam az anyjával. Mindketten egy vidéki kisvárosból származunk, a munkája miatt vagyunk Pesten. Én úgy gondoltam, meg tudja oldani, hogy majd jövő héten legyen otthon felköszönte. Láttam rajta, hogy úgy készül, hogy hazamegy, így elmondtam neki, hogy én mit terveztem. De láttam rajta, hogy fél, hogy emiatt az anyjával konfliktus lesz, így inkább hazamenne. Én mondtam neki, hogy menjen, úgy úgysincs értelme a szülinapozásnak, hogy ő nem szeretné ezt az egészet. Így viszont úgy néz ki, hogy ő hazamegy tortázni az anyjához, mi meg a gyerekkel fönt maradunk Pesten, én találok valakit, akivel elmegyek színházba a szülinapján, mert a jegyet már kifizettem. Most egyszerűen nem tudom, hogy kezeljem ezt az egészet.
2015. okt. 2. 10:03
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
93%

Akárki akármit mond, egy felnőtt családos embernek a saját családja az első, nem az anyja.

Miért ne szervezhetne egy feleség meglepetés programot a férjének?

Ilyenkor egy normális férfi örülne neki, és felhívná az anyukát, hogy egy héttel később megyünk.

És ennyi.

2015. okt. 2. 11:36
 32/56 anonim ***** válasza:
79%
Bocs 29-es, de te nagyon egyszerű vagy. Nem ezt akartam írni, de maradjunk ennyiben. Kapcsolati fogyatékos.
2015. okt. 2. 11:44
 33/56 A kérdező kommentje:
Csalódott vagyok, de nem hisztizek. Mint már írtam 2-3 hetente megyünk haza hozzájuk és tudom azt is milyen náluk egy szülinap. Van egy ebéd meg van egy torta, gondoltam most lehetne más, amit mindketten élveznénk. Mert ugyan szereti természetesen az anyját, azért neki se túl izgalmas ez, csak mindent az anyja kedvére akar tenni. Amúgy az előző jól leírta miről is van szó az ő kapcsolatukban. Egyetlen gyereke, a férje sajnos agyvérzést kapott már pár éve, így ápolásra szorul, beszélni se tud, így a fia a minden. Egyetem alatt nem ismertem még, de azért elmesélte mennyire rosszul viselte az anyja azt is, hogy elment otthonról. Amit én megértek, tényleg, csak egy kis megértést és rugalmasságot várnék el. Tudom, hogy az ő szülinapja és legyen minden úgy ahogy szeretné, de most mást szerettem volna, ami mindkettőnknek jó lenne.
2015. okt. 2. 11:47
 34/56 anonim ***** válasza:
11%
Fú,ez gáz.Ezért nem jó előre tervezgetni.Most nem azért,de én inkább a párommal tölteném a szülinapot,ha már látja,hogy ennyire betervezted a programokat.Anyámhoz meg max másnap mennék,de vinném a párom is.
2015. okt. 2. 12:07
 35/56 acelsziv ***** válasza:
79%
Szomorú. Én pl közölném vele, hogy ezek után tőlem jó pár évig semmit ne várjon...
2015. okt. 2. 12:10
 36/56 anonim ***** válasza:
90%
Ne is menj vele. Nagyon sajnállak. Férjed még nem nőtt fel. Szeritnem jó ötlet volt meglepiből készülni, azért alapban felnőtt ember nem gondolja, hogy inkább anyucival lesz a férje pont akkor vagy ha igen az akkor jó előre le van beszélve.
2015. okt. 2. 12:14
 37/56 anonim ***** válasza:
80%
29-es Te vagy egy házsártos anyós lehetsz, akitől az isten mentsen meg vagy egy életképtelen anyuci kisfia, még akkor is ha házas vagy.
2015. okt. 2. 12:16
 38/56 anonim ***** válasza:
91%

Én kb. itt szűrném le a fontossági sorrendet.

Ilyenkor jöhet egy kis lelki ráhatás ( aminek nem vagyok híve, de ha anyuka így, én is így...). Kb éreztetném, mennyire rossz érzés nekem, hogy nem vagyok neki fontos, hogy Ennyire nem szeret. Ha ezek után is elmenne, én elmennék a színházba egy kollégával, és utána zsinórban csinálnám a privát programokat őt teljesen figyelmen kívül hagyva.

2015. okt. 2. 12:30
 39/56 anonim ***** válasza:
82%

Én meggyőzném páromat,hogy majd megyünk egy hét mulva.

Mondjuk nálunk elejétől evidens volt hogy nem szülinapokon megyünk,hanem rá egy héttel,nem szenteste hanem másnap vagy harmadnap.

Azért csúnya lenne ha nem szervezhetnék a páromnak meglepiprogramot az anyja tudta nélkül.

Az

2015. okt. 2. 12:40
 40/56 anonim ***** válasza:
71%
Nem tudna visszaérni a színházra? Szomorú, ami apukájaval, stb. történt, de ez nem lehet magyarázat. Nekem most fölment a vérnyomásom. (Veled egyeztette valaki, hogy ő most oda megy?)
2015. okt. 2. 12:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!