Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi pénzt adtok a lányotokn...

Mennyi pénzt adtok a lányotoknak ha plázába megy vásárolni? (pl. Westend)

Figyelt kérdés
2010. márc. 12. 10:10
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/219 A kérdező kommentje:
A lányom egy évben kétszer kap 20.000Ft-ot..húsvét felé vagyis tavasszal mert ugye akkor is fel kell újítani a ruhatárat mert jön a meleg és télen,hogy vegyen magának meleg cuccokat. Csak törődöm a lányommal ennyi..ilyenkor vásárol a plázákban amikor több pénzt adok neki,vagyis kétszer. Jó többször is megy plázába,de akkor csak moziba meg körülnézni a barátaival. Ilyenkor,le fogtok hurrogni,de adok neki 5.000Ft-ot mert tömegk.vel megy és nem akarom hogy ne legyen pénze arra hogy esetleg még bemenjen kajálni a mekibe a barátaival. Olyankor meg sokat esznek. Kifizetnek 3.000-et fejenként. Szóval nem hiszem hogy Plázap*csa lesz a lányomból,kikérem magamnak.
2010. márc. 19. 19:35
 82/219 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem se jó, hogy a kérdező itt hivalkodik azzal h mennyi lóvét akar a lánya elszórni. Ha van neki tegye meg, de minek itt kiirni! Legyen már tekintettel azokra akik nyögik a tartozásukat, meg a rezsiszámlákat.

Amugy meg mi ez a sok márkareklám itt?

Ha már így benne vagyunk Nike olcsó akciósan nagyker áron HOL lehet venni? Mármint futócipőt?

Visszatérve a hivalkodásra, ennél már csak az a rosszabb mikor azzal hergelik a többieket h a kutyuskának milyen drága ékszereket vettek, meg a cica milyen drága márkás eledelt kap:)

2010. márc. 19. 19:44
 83/219 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem akar ez a szülő örökbe fogadni? Én is beállok a sorba ha ilyen pénzosztás van! Én is akarok a Westendben shoppingolni:)!
2010. márc. 19. 19:45
 84/219 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarom, hogy emiatt kételkedj a lányodban, de amikor mi 3-an ettünk a mekiben, akkor került 3500 Ft-ba. Én nem irigylek senkitől semmit, sőt ha teheted adj meg neki mindent, de szerintem nem őszinte veled a lányod. A plázap*csa dolog olyan, hogy ez a ti bajotok/dolgotok én sosem voltam az, sosem találkoztam ilyen lányokkal, fogalmam sincs milyenek ők, ebben nem tudok neked tanácsot adni, de gyanítom azok tartoznak ide, akik céltalanul kódorognak össze vissza és eszetlenül szórják a pénzt.
2010. márc. 19. 19:47
 85/219 anonim ***** válasza:
100%
Semennyit nem adnék neki. Menjen értelmes helyre vásárolni, ugyanazt, vagy jobbat, fele árért. Miért nem gondolkoztok? Egy plázában a bolt bérlése iszonyat drága, és azt a termékek árára teszik rá!
2010. márc. 19. 20:03
 86/219 anonim ***** válasza:
30%
Emberek!Ha ennyire sporolosak vagytok, minek van Internetetek???Az is luxuscikk, ha nem tudnatok...:-)Amugy ne torodj veluk, kerdezo.Ha te megteheted, hogy ennyi penzt adj a lanyodnak, akkor adj neki.Ez nagyon messze all a plazap.csa-nevelestol.Csak, mondom, egyesek nem birjak elviselni, hogy masnak tobb van, mint nekik.
2010. márc. 19. 20:16
 87/219 A kérdező kommentje:
Én ezt meg is értem,mert válság van stb. De ügyvéd vagyok,megdolgozok a pénzemért,egy lányom van több nem lehet,és egy évben kétszer megtehetem hogy adjak neki több pénzt. És én ezt nem akarom senkinek az orrára kötni. Könyörgöm,ha ezt valahol megkérdezném meg is lincselnének?
2010. márc. 19. 20:24
 88/219 anonim ***** válasza:
80%
A pláza a kiskorúak /főleg a lányok/ rossz irányba fordulásának a melegágya. Ott semmi, de semmi jót nem tanul. A tingli-tanglizás, a pénzköltés, a semmit-nem-tevés szinhelye. Tetszik, vagy nem, ez a szintiszta igazság!!! Én inkább óvnám ettől a helytől.
2010. márc. 19. 20:53
 89/219 anonim ***** válasza:
A plazak a romlas melegagyai:-))))))Ekkora hulyeseget is mar regen hallottam:-)))
2010. márc. 19. 20:56
 90/219 anonim ***** válasza:
Megdöbbent, hogy egy ügyvéd így gondolkozik a lányával kapcsolatban. Eddig azt hittem, a kérdést egy takarítónő anyukat tette fel, aki valahogy legyötörte azt a bizonyos nyolcat.
2010. márc. 19. 20:59
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!