Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi pénzt adtok a lányotokn...

Mennyi pénzt adtok a lányotoknak ha plázába megy vásárolni? (pl. Westend)

Figyelt kérdés
2010. márc. 12. 10:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/219 A kérdező kommentje:
De elég drágák a plázák és ő akar venni 1 nadrágot meg pólókat..10.000-ből nem jönne ki..vagy igen?
2010. márc. 18. 18:20
 42/219 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom először el megy megnézi mit szeretne venni,és ha én úgy látom,hogy kitudom neki spórolni a családi kasszából,akkor annyi pénzt adok neki,amennyibe a kinézett ruha,vagy cipő kerül.
2010. márc. 18. 18:24
 43/219 anonim válasza:
90%
én tudod mit csinálnék a hejedbe adnák neki amenyit kér de mikor leközeleb is pénzt kér ruhára mond meg neki hogy elköltöte azt a pénzt amit idén ruhára szántál neki és tarcsad is magad ehez leközeleb nem plázába fog meni vásárolni megy a kinaiba...
2010. márc. 18. 18:29
 44/219 anonim ***** válasza:
100%
Jaj ez jó nagy lehuzás drága istenem a 4000ft-os nadrág nem olyan az már nem jó?Nekem anyám agyonverne ha ő neki kellene venni e ilyet na még jó most hagyján 17évesen oké de azért 14évesen ugyis kinővi majd!Majd ha eljár dolgozni vagy gyüjtse össze majd megvesszi!!De azért 14évesen ájjjjaj itt már nagy baj van ha igy tud téged befolyásolni!
2010. márc. 18. 18:30
 45/219 anonim ***** válasza:
97%
20 000 Ft-ot? Nem akarok bírálni senkit. Nekem mindig szép, divatos ruháim voltak, de a büdös életbe egyszer sem költöttem el egy alkalommal 20 000 Ft-ot. Normális helyeken vásároltam. Tény, hogy akinek van ennyi, tegye meg, de 10 000 Ft-ból nem jön ki egy nadrág, felső és pár karkötő?? Vagy nem bizsu kiegészítőt akar venni? Mert akkor nem szóltam, tudom, hogy az ezüst, arany értékesebb, dehát bizsura meg olyan ruhákra, amit 14 évesen legfeljebb 1 év múlva kinő egy hónapban 20 000 Ft-ot kidobni :S Nekem tele van a szekrényem mégsem költök el egy hónapban 10 000 Ft-nál többet. Ebben a kabát és a cipő is benne van. (A rossz járásom miatt a cipő a legtöbb kiadásom).
2010. márc. 18. 20:09
 46/219 anonim ***** válasza:
100%

Drágák a plázák... ez így igaz. Pláne a plázacica-paradicsom WestEnd. Ki a szülő? Ki nevel kit? Mondd meg neki, hogy te dolgozol meg a pénzért, úgyhogy olcsóbb helyen nézzen ruha után.

Én költöttem már el 20000-et, de turkálóban, és majd beleroskadtam, mire hazacipeltem a 3 tele szatyrot!

Nem mernék hordani egy drágább farmert, mert bűntudatom lenne, ha tönkremegy, hogy ennyiből vehettem volna 3 strapabírót.

De hát a lányod tudja, elvégre ő a hordja nálatok a (drága farmer) nadrágot.

2010. márc. 18. 20:44
 47/219 anonim ***** válasza:
97%
Én 10ezernél többet egyezerre még sose költöttem el ruhára. Ált. akkor megyek plázába veásárolni, ha leértékelések vannak, ilyenkor néha 1-2 ezerést is lehet venni tök jó ruhákat. Persze ha sürgősen kell valami, az más, de akkor is jól megnézem, mit veszek. Ha nagyon nincs semmi, ami megfelelne a pénztárcámnak, akkor irány az Auchan vagy piac (itt is lehet jó dolgokat venni sokkal olcsóbban).Nem tudnák pl. 5000 Ft-ot adni egy pólóért... főleg, hogy tudom h az ezerforintos is van annyira jó. Bár lehet, hogy bennem van a hiba :P
2010. márc. 18. 21:12
 48/219 anonim ***** válasza:
100%

20:44: egyetértek!

(az utolsó mondat nagyon ott van :D)

2010. márc. 18. 21:13
 49/219 anonim ***** válasza:
94%
20e? kicsit sok. Én nem hordom ronggyá a ruháim, de ha már megviseltek, veszek a westendben 7000ért, pulcsit veszek max 4000ért, illetve évente kétszer kimegyek anyukámmal a törökbálinti outletbe. (márkás cuccok, olcsón!) 20e ftot az életbe nem kaptam a kezembe hogy jaaj úgyis itt a húsvét meg a névnapod, vegyél belőle két pólót vagy amit akarsz. Nincs kicsit elkényesztetve? szerintem foglalja le azt ami tetszik neki és majd veled megveszi. Nem is biztonságos ennyi pénzt adni neki. 14 évesen sztem még 20ezrest se nagyon láttam, és egyáltalán nem vagyunk csórók! L18
2010. márc. 18. 21:25
 50/219 anonim ***** válasza:
84%
lehet, h le fogtok pontozni, de sztem jo a huszezer ft.Annal tobb nem kell, de ha husvetra is kapja, meg amugy is kellenek neki cuccok, akkor belefer neha-neha.Persz, nem minden honapban!!!Egyebkent regen en is ugy voltam vele, hogy jo a kinai ruha, inkabb veszek ott tobbet, mint ugyanannyi penzert csak egyvalamit, de aztan rajottem, hogy a kinai cuccok egy kalap sz.rt sem ernek, ketszer kimosod, aztan mehet a kukaba, mert nem lehet tobbet hordani.Szoval ma mar inkabb veszek egy farmert a retroban, ami lehet, h 25 e-be kerul, de tudom, hogy hordhatom evekig, minthogy megvegyek egy kinai farmert, ami par het alatt kinyulik, kifakul, sot el is szakad...es raadasul ronda is.Amugy a markaabb helyeken is lehet kifogni akciokat, amikor minden feleannyiba kerul.Sztem farmerre, cipore lehet kiakdni tobb penzt, a felsok lehetnek gagyibb helyekrol is.
2010. márc. 18. 22:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!