Mennyi pénzt adtok a lányotoknak ha plázába megy vásárolni? (pl. Westend)
11:40-es: Köszönöm.
Én se értettem soha, hogy minek kell üdítőt venni. Én is ásványvizes üvegben viszem a kis csapvizemet, mert ha szomjas, ha tényleg szomjas, az a legjobb.
Otthon eszem, így nem éhezem meg, elvégre pár óra az egész, nem napokra megyek. A hamburger meg nem igazán tápláló.
Amúgy nézzetek körül az ebay-en, olyan szuper ruhák vannak! Főleg az ázsiaiaknál.
figyelj..én 16 éves vagyok. körülbelül egy fél éve nem futotta ruhára. párommal élek,és gyakran azt is meg kell nézni tej-e vagy kenyér. nem kell nagyon elengedni. én mióta elköltöztem,minden forintot meg tudok becsülni(bár előtte se kaptam max nagyon minimálisat,mikor apám benyult a zsebébe és kiszórta az aprót,vagy mamámtól karácsonyra,esetleg cseresznyeszüretért,akkor pl 500ftot).
ha most ilyen tízezreket adsz,14éves lánynak,mi lesz később? én egy évre(!) tudok 10Kért vásárolni,és mindenem megvan,pedig nem turis cuccok,hanem kínai főleg. tudni kell a jó helyeket,és tudni kell beosztani. nem kell ötszáz póló meg kétszáz cipő-gatya,inkább legyen 3-4 jó,és azt lehet varálni pl sállal karkötővel,hajviselettel. Lehet én igénytelen vagyok,de szerintem van fontossági sorrend. inkább ezeket a hatalmas pénzeket tedd félre,hogyha igazán kell neki valami,akkor meg tudd venni,és szerintem maximum 5ezer elég kell hogy legyen bevásárolni.és ezt sem ingyen! legyen kötve valamihez,valami munkához,ne repüljön csak úgy az ölébe!(de ha megdolgozott,kapja is meg,én sajnos soha nem kaptam érte semmit,hiába volt beígérve-kihasznált gyerek voltam sajnos).
tudom sajnos,milyen ha nincs elég és elég jó ruhája az embernek,és csúfolják érte az iskolában,úgyhogy azért legyen,de ne essünk a ló túlsó oldalára.
Én 13/L vagyok, de még soha nem kértem 20ezer ft-t pár ruhára. Anyumnak már az is sok volt, hogy szülinapomra 15ezres sportcipőt. Pedig mi nem vagyunk csórók, sőt!
Vagy mondjuk ha anyuval elmegyek vásárolni, akkor költünk max el ennyit, de ha külön megyek barátnőimmel/unokanővéremmel akkor nagyon max 10.000 ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!