Mennyi pénzt adtok a lányotoknak ha plázába megy vásárolni? (pl. Westend)
Miért kell lepontozni azt, aki normálisan válaszol? Írtam, hogy néha kapok 15 ezret vásárlásra (természetesen nem minden hónapban, mert az durva lenne és nem vagyok elkényeztetve), azt is írtam, hogy tudok ésszel vásárolni, szóval nem költöm el. Akkor miért nem hasznos a válaszom? Nem hiszem, hogy idióta plázacica stílusban írtam volna vagy bármi provokatív is lett volna benne. De azért köszönöm az értelmes felnőtteknek, biztos én kaptam rossz neveltetést..
12:33
Bocsi,de 20000 Ft-ot akarsz adni egy taknyosnak?,na ilyenkor akadok ki,nem kell márkás cuccot venni,meg plázázni,egyébként a plázákban is szokott olyan hely lenni,ami olcsóbb,vannak Pesten is jó üzletek,jó árakkal.Meg vannak piacok is.De gondolom elkényesztettett poronytyodnak az nem jó,hát gratulálok a sok felelőtlen szülőnek,hogy 40000 Ft-okat fizetnek ki a kölykökre 2-3 hónap alatt,gondolom a cigit,a hifit,a laptopot is megveszítek.Gratula,utána meg sírtok,amikor a gyerek a pénzszóráson kívül nem tanult meg semmit,és fogalma sincs mi az hogy gyűlyteni,vagy megdolgozni valamiért.
Ha a húsvét miatt akar adni neki pénzt akkor is bőven elég a 10 000,úgyis fog még kapni gondolom a nagyszülőktől,sok embernek a nyugdíja 40000 40 év munkaviszonnyal,és sok munkás 70-80000Ft okat keres.Hát elég kiakasztó,amiket itt a kis plázacicák írogattak,na gondolom,amikor az iskolájuk befejezése után elmentek vagy mennek dolgozni abból sem adnak egy fillért se haza,inkább mennek szolizni,meg vásárolgatni.De jó világuk van egyeseknek!
Miert faj a sok valaszadonak az, hogy a kerdezo ki tud fizetni 20k-t husvetra? Miert vegyen valaki kinai meg piaci ruhat, ha megteheti, hogy ne tegye? Nem tudhatjatok, hogy hetente konyorog-e penzert, vagy egy eve nem kapott uj nadragot, es most szeretne egyet.
Egyebkent nem tudom hol elnek azok, akik szerint egy nadrag kijon 5000ft-bol, mert marhara nem.. Persze a kinai piacon lehet, de hogy oszinte legyek az semmit sem er, mert hamar tonkremegy. Tudom, volt kinai nadragom es nagyjabol ket honap utan kikopott, megnyult es kiszakadt. Ellenben a levis es a mustang farmerok evekig birtak, es csak azert kellett kiselejteznem oket, mert osszeernek a combjaim es kidorzsolodott az anyag.
De hogy a penzkerdesre szemelyes peldat is irjak, en semennyit nem kapok ruhakra, a szuleimmel megyek vasarolni (neha a baratnoimmel is elmegyek celzottan vasarolni, olyankor mondjuk 15k-t kapok, de ez evente ha egyszer van) es van markas ruham is meg az azsia centerbol is van, attol fuggoen epp hol tetszett meg a ruha. Sot, 200ft-os levis felsom is van, turkalobol. Es meg kell jegyezzem, hogy az azsia centeres ruhak pont annyit ernek... De ha megtetszik es szuksegem van ruhara, akkor mondjuk 1000ft-ert megeri akar arra a par honapra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!