Mennyi pénzt adtok a lányotoknak ha plázába megy vásárolni? (pl. Westend)
Attól is függ hogy nektek mennyire megy a szekér.(gondolom érted mire gondolok)
Bár én ezekhez annyira nem értek mert nem megyek vásárolni szüleimmel mert az egy rémálom.Így konkrétat inkább nem írok.
10:40-es vagyok!
Tudom hogy mi csesztük el!Főleg az apja!Amit én nem engedek apuci megengedi!!Az a baj hogy egyedüli,és késői gyerek apának!Így illik rá az apuci kicsi lánya szólás!:)Én már nem is vitázok vele!Tőlem pénzt nem kap!Az apja úgyis ad neki!
Ha valóban szüksége van ezekre a dolgokra, mert pl. az előző farmert kinőtte, a pólói pedig tönkrementek, akkor normális összeget adnék. Szerintem a felsoroltak a normális árfekvésű C&A-ban is legalább 25 ezerbe kerülnek. Ez van, nincs mit tenni.
Én szoktam az Ázsiában vásárolni, régebben iszonyú jó dolgok voltak korrekt áron. Sajnos ez idén nem mondható el, vacak anyagból (műanyag) van minden, és látszik rajtuk, hogy gagyi. Nekem sose számított a márka, és nem a legújabb divatot követem, de sajnos pár hete voltunk az Ázsiában, és felpróbálni se tudtam semmit, annyira vacak volt.
Hosszú távon viszont úgy oldanám meg a ruhakérdést (márkás plázai vagy olcsóbb kínai), hogy havonta adnék neki egy kisebb összeget (vagy megnövelném a zsebpénzét ruhapénzzel), amiből össze kellene spórolnia, ha drága ruhát akar. Ha meg elkölti apróságokra, akkor nem adnék neki 20 ezreket, amikor vásárolni akar. 14 évesen már elég nagy ahhoz, hogy megtanuljon bánni a pénzzel. Persze havi 1000 Ft-tól nem fog összejönni a farmer, de ha kap havi 5000-ret, abból érdemes gazdálkodnia. Persze azon felül, hogy kap kajára meg amire még szükséges.
33L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!