Mit lehet tenni, ha a párom folyton aláz a gyerekem előtt?
Én tapasztalatból tudok neked válaszolni :)
Az én férjem hál' Istennek ezt csak a főzésnél csinálja.
Valószínűleg azért, mert anyós nem tud jól, rajtam csapódik le a dolog, pedig többen ajánlották már a szakácsmesterséget ... :)
Ha kijön segíteni, nincs olyan dolog, amibe ne szólna bele.
A kedvenceim:
- "Nem lesz még jóóó a hús, ne vedd ki, még nem sült át!"
- Kevés lesz a hagyma alatt az olaj, jaj, oda fog égni, rakjál alá még olajat!
- "Nem néz ki jól az a (süti) tészta, biztos lesz belőle valami?"
- Nem, utálom a halat, nem fogom megenni! (aztán eltűnteti a háromnegyedét)
stb... stb...
Én úgy oldottam meg, hogy bármit csinált, odamentem mellé és hasonló stílusban elkezdtem óbégatni, lássa csak, milyen idegesítő tud lenni. Azóta csendben marad :)
jesszusom nem nomrális hogy a gyerek 10-11-ig nem fekszik le és hogy csak veled alszik el, igazi ősanya vagy. A gyerek minden energiádat leszívja aztán alig foglalkozol a férjeddel és aztán csodálkozol hogy a férjed így reagál abban az egyben amiben erősebbnek érzi magát. Először is egy gyereknek 8-9 körül már pizsama idő van és mindegy hogy virnyákol le kell választani és meg kell tanulnia külön tanulni, mert amikor jön a tesó a csemetéd olyan féltékenységi jeleneteket fog lerendezni(mivel eddig ő volt a középpontban) hogy csak lesni fogtok és még több vitára számíthatsz
amúgy ez nem egy normális kapcsolat, az én férjem pl soha nem alázott meg, persze leszólta finoman a mosogatási módzserem,de azzal megoldottam, hogy a kezébe adtam és azóta ő mosogat én meg boldogan pihizek addig. A kicsit rá kell szoktatni az önállóságra, mert aztán ti szívjátok meg de nagyon
Én is arra szavazok, hogy két legyet üss egy csapásra.
Mondd neki, hogy ha ő jobban tudja, és csak kritizál mindig, akkor csinálja ő. Választás elé kell állítani: Vagy ne ugass bele, vagy csináld te, ha jobban tudod. Az első adandó alkalommal, amikor ezt nem tartja be, mondd meg neki, hogy le szeretnél ülni vele beszélni, és kérdezd meg hogy szeret-e még téged. Ha szeret, akkor többé ne bántson meg, és uralkodjon magán. HA nem szeret, akkor pedig váljatok el, mert jobb a békesség. Biztos jobb lesz fizetni az eltartásit, mint állandóan beleugatni mindenbe. Te meg egy másik pasival boldogan élsz.
Ja.. és: te választottad. Nem értek egyet azzal, hogy "van ami csak évek múlva derül ki" mert ez nem igaz. Az együttélésnek meg kell előznie a házasságot. Ha pedig az ősi keresztény hagyományt követted, miszerint szüzen összeköltöztél egy majd ismeretlen férfival, akkor magadra vessél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!