10 éves gyerekem apja el akarja venni tőlem a fiúnkat mert táncosnőként dolgozom egy bárba. Felügyelettel van minden nap. Nem hagynám egyedül soha. El tudja venni szerintetek? Mi az ok amiért neki itélhetik? 5 éve egyedül nevelemm
Figyelt kérdés
2015. ápr. 19. 09:19
1/30 anonim válasza:
Egy magánnyomozó barátom mesélte, hogy felbérelték, hogy bizonyítsa miszerint a táncosnő anyuka alkalmatlan a gyereknevelésre. Bevontak egy 3. személyt is a nyomozásba, aki felvételt készített az anyuka életviteléről. Az édesanya prostituáltként is dolgozott alkalmanként, volt egy kis drog, és pia is az ügyben, úgyhogy mindent egybe vetve bizonyítottan jobb helye volt az apánál a gyereknek. Remélem nem sértettelek meg, te tudod, hogy apuka mit tud felvonultatni a bíróságon.
2/30 anonim válasza:
Micsoda jóságos apukák szerepelnek ma a gyk-n.
3/30 anonim válasza:
Hülyeség. Még ha prosti se jelenti azt, hogy alkalmatlan a gyerek nevelésre. Egyedül akkor volna ez probléma, h otthon, a gyerek előtt szexelnenek.
Nem sok esélye van rá, kérdező. Elég ritkán változtatják meg a gyermek elhelyezést, akkor is csak komoly indokkal.
4/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vâlaszokat!! Én nem drogozom.nem iszom alkoholt.
2015. ápr. 19. 09:58
5/30 anonim válasza:
Úgy látom a prostituáltra nem lázadtál. Való igaz, hogy csupán ezért nem feltétlen vennék el tőled a gyereket, kivéve, ha a férjed bizonyítani tudja, hogy ez rossz hatással van a gyerekre.
6/30 anonim válasza:
Én semmiképpen sem hagynám hogy egy prosti nevelje a gyerekemet, na meg ki tudja miket kap el a kuncsaftoktól. Mindenféle férfiakkal hál együtt és a gyereknek ebben kell felnőnie. Az okot nem tudom, de van egy ilyen ismerősöm akinél az anya szintén k**válkodott és az apának ítélték a gyereket. Jól is tették szerintem.
7/30 A kérdező kommentje:
Csak tanc..max sztriptiz..es csak kihangsulyozni akartam hogy nem iszom es nem is drogozom.erotikus masszőrnek mennyivel jobb szerintetek?? Ott aztân ténleg egyutt hâlnak nem egy ferfival...
2015. ápr. 19. 10:43
8/30 anonim válasza:
Ezt a bíróság sem hiszi el, na meg ilyen a valóságban sem létezik, köszönjük a kamukérdést!
9/30 anonim válasza:
Valóban! Te csak a rúdon csavarodsz! Hiányos öltözetben! :D
Éjszaka meg a gyerek egyedül felügyelet nélkül? Arra még nem gondoltál, hogy normális munkát keress?
10/30 anonim válasza:
Dehogy gondolt, aki prostiként dolgozik, az nem gondol előre semmit. Lehet az apja sem az akit annak mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!