Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 10 éves gyerekem apja el...

10 éves gyerekem apja el akarja venni tőlem a fiúnkat mert táncosnőként dolgozom egy bárba. Felügyelettel van minden nap. Nem hagynám egyedül soha. El tudja venni szerintetek? Mi az ok amiért neki itélhetik? 5 éve egyedül nevelemm

Figyelt kérdés
2015. ápr. 19. 09:19
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
33%

"Ha 16 éves a gyerek" Köszönöm! Lásd a zöld sávot.

"Értő olvasás elégtelen." Nagyon köszönöm!

Ajjaj:D

2015. ápr. 20. 11:33
 22/30 anonim ***** válasza:
56%
Semmi gond az értő olvasasommal, csupán mellé ütöttem egy számot. 10 éves gyerek esetén se 18 az anyuka.
2015. ápr. 20. 11:35
 23/30 anonim ***** válasza:
18%
Hát jól melléütötted az tény, na ja meg 8 éves gyerek esetén sem. Öööö?? Ki mondta hogy 18 éves? Nagyon gyenge vitapartner vagy már megbocsáss nekem, de én ilyen színvonaltalan hozzászólóra nem fogok ezek után reagálni. Úgy érzem hogy hadd szenvedjen a szamár. Köszönöm előre is a megértésedet!
2015. ápr. 20. 11:56
 24/30 anonim ***** válasza:
82%
Buta vagy mint a sgg, utolsó. Ha menne az értő olvasás, akkor fel tudnád fogni a mondatom értelmét. Fihyelj: a gyerek 10 éves. Anyuka minimum 16 kellett hogy legyen, amikor szült. Ez esetben most 26. Nyilván nem most kezdett táncolni. Ergo, már akkor is ezt csinálta, amikor apuka meg vele volt. Apucit anno nem zavarta, most igen.
2015. ápr. 20. 12:02
 25/30 anonim ***** válasza:
81%

19-es, te melyik kérdésre válaszolsz???

Teljesen egyetértek a 20-as diagnózisával.

2015. ápr. 20. 12:09
 26/30 anonim ***** válasza:
0%

"Anyuka minimum 16 kellett hogy legyen, amikor szült" A 16. születésnapon jön meg az első menzesz ezek szerint, előbb nem, ebből meg terhesség lesz. Értem most már tudom.

"Ergo, már akkor is ezt csinálta, amikor apuka meg vele volt. Apucit anno nem zavarta, most igen."

Ez hol volt leírva? Hol derült ki?

Eddig én annyit látok a számokból, hogy 10 éves a gyerek és 5éve egyedül neveli. Hogy jön ebből a következtetésed?

Miért ne lehete 24 éves legalább? Miért ne csinálhatná csak 4 éve, vagy pár hónapja?

2015. ápr. 20. 12:13
 27/30 anonim ***** válasza:
55%

Utolsó. Én be fejeztem veled vitát. Woody Allent ideznem neked:"Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal." Meg adom magam, legyoztel.

Kérdező! Nem fogja tudni elvenni a gyereket, nyugi. Ez a külön elő szülő kedvenc fenyegetese, ha valami nem tetszik neki - természetesen tisztelet kivetelnek

2015. ápr. 20. 12:24
 28/30 anonim ***** válasza:
0%
Köszönöm hogy végre beláttad az igazamat, Lenin is megmondta, a tudás hatalom!
2015. ápr. 20. 12:29
 29/30 anonim ***** válasza:
A táncosnő nem sztriptízt jelent! Bár a bárral kicsit úgy hangzik.
2015. ápr. 20. 17:25
 30/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vâlaszokat!
2015. ápr. 22. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!