Úgy van az a törvény, hogy 14 év alatt 20. 00 után nem szabad egyedül kint mászkálni, csak nagykorú felügyelettel, vagy 16 évesen, és 22. 00-ig?
Ha ezzel arra akarsz kilyukadni, hogy milyen diktatórikus kormányunk van, akkor buktad a kérdést.
Én mint két gyerekes apa, nem engedem a gyerekem 14 éves koráig magába el sehova, nem, hogy este 8-ig vagy 10-ig!
De szerintem téged se engedtek el, ha meg igen, akkor meg kiélted magad!
Nem mondom, hogy rossz a törvény! Semmi értelme sincs elengedni őket nagykorú nélkül, legalább 1 olyan legyen vele aki ép ésszel tud cselekedni, és megvédeni ha arról van szó, ezt én így 19évesen belátom
19/F
Muszáj este 8-kor lemennem, minden nap, mivel a kutyám le kell vinni.Néha, néha lekísér a mamám.
12/L
Azért az se semmi, hogy a 14 éves gyereked nem mehet át a barátaihoz nélküled, kedves második. Mondom ezt anyaként.
Úgy tudom, még sehogy nincs a törvény.
Kedves kérdező!
Ha leviszed a kutyádat a mamáddal, nincs semmi gond, tedd azt!
Kedves anyuka!
A barátaihoz elengedem, ha azokat ismerem és a szüleit , még ilyenkor. De természetesen később ez válltozni fog abba az értelembe, hogy nem fogom ismerni még a barátait se, a szüleiket meg végképp!
De most el viszem vagy át kisérem.
Kedves apuka!
Ne haragudj, nem akartalak megbántani, és ezzel természetesen én is egyetértek (nem mintha ez számítana, vagy magyarázkodnod kéne), csak elsőre furán hangzott...
Anyuka :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!