Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 10 éves gyerekem apja el...

10 éves gyerekem apja el akarja venni tőlem a fiúnkat mert táncosnőként dolgozom egy bárba. Felügyelettel van minden nap. Nem hagynám egyedül soha. El tudja venni szerintetek? Mi az ok amiért neki itélhetik? 5 éve egyedül nevelemm

Figyelt kérdés
2015. ápr. 19. 09:19
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
68%

Értő olvasás elégtelen. Általános iskolát sikerült elvegeznetek amúgy?

A kérdező táncos, nem kva. A gyerek felugyelettel van minden nap. Mi nem érthető?

2015. ápr. 19. 13:18
 12/30 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó vàlasziró ! Te legalább megértetted amit leirtam.
2015. ápr. 19. 15:19
 13/30 anonim ***** válasza:
81%

Keress masik munkat mert rudrol koran mennek nyugdijba'

Komolyan csak nyersz vele tanulj es jobb eleted lesz

2015. ápr. 19. 15:32
 14/30 anonim ***** válasza:
13%

Hihetetlen, milyen rossz apák vannak!

Ö figyelj csak, amúgy melyik bárban "dolgozol"?

2015. ápr. 19. 17:14
 15/30 anonim ***** válasza:
64%

A táncosnő az táncosnő, a prosti, meg prosti, a barna kenyér, meg barna kenyér, - különböző dolgok, ezért különböző szavakkal jelöljük.

Szerintem semmi esélye.

Elvált apaként nekem is forogtak ilyen ötletek a fejemben, de minden, jogban járatos ember azt mondta, hogy felejtős....

Ahogy valaki írta, ha esetleg részegen., bedrogozva a gyerek előtt prostiskodsz, akkor.. talán.

Apuka, ha igazán jót akar a gyerekének, veled próbáljon valami normális viszonyba lenni... nekünk már 29, 23 - de még mindig vannak dolgok, amik miatt együtt kell működnünk.

És nagyon nehezen alakult ez ki az ostoba kezdés miatt.

2015. ápr. 19. 18:13
 16/30 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem meg nagyon is sok esélye van elvenni.Az éjszakában dolgozol,és ez nem lesz egy jó pont.Táncosnő,sztriptíz,még ha tényleg nem vagy curva akkor is nehezen hihető.
2015. ápr. 19. 21:38
 17/30 anonim ***** válasza:
74%

Az elmúlt öt évben apuka elégedett volt?

Azt is meg kéne magyarázni, hogy most mi változott szerinte?

2015. ápr. 20. 08:10
 18/30 anonim ***** válasza:
81%

16!

Ilyen logikával pl az összes felnőtt filmes nőtől el kellene venni a gyereket.

2015. ápr. 20. 10:46
 19/30 anonim ***** válasza:
24%
18-as valóban, még a végén beteg lesz az a gyerek, elkap valami fertőzést, mondjuk HIV-et. Azért én azt kizártnak tartom hogy naponta legalább 3-4, vagy esetleg több fizetős vendéggel ne feküdne össze az anyuka. Meg azért marhajó az is hogy valaki ezen a szinten és értelmi szinten tartson, hogy prostituáltként keresi a kenyerét egy 10 éves gyerekkel, vegye is el a bíróság ilyen felelőtlen szülőtől. Megérdemli!
2015. ápr. 20. 11:08
 20/30 anonim ***** válasza:
75%
Utolsó, olyan hülye vagy, hogy az már fáj. ... Tudtad hogy a HIV meg véletlenül se cseppfertozessel terjed? Igen nehéz lenne a gyereket megfertoznie az anyának. Amúgy meg apukát előtte nem zavarta hogy miből van az anyának pénze? Ha 16 éves a gyerek, akkor anyuka nem 18, nyilván nem ma kezdte a táncot.
2015. ápr. 20. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!