Mit lehet tenni, ha a párom folyton aláz a gyerekem előtt?
Kedves Kérdező!
Kérlek, ne húzd fel magad, van most épp elég idegességed így is. Én a helyedben kipróbálnám, hogy csak magamnak főznék, és a gyereknek. Meg a mosást is így csinálnám. Ha annyira okos mindenben, meg mindent jobban tud, akkor csinálja meg magának, abba legalább nem fog belekötni.
Próbálj megnyugodni. Én megértelek, mert én is elég hirtelen haragú vagyok, nehezen bírnám ezt a fajta kritizálást. Persze, hogy emiatt nem kell hátat fordítani a közös életeteknek. Csak kicsit meg kell tanítani a férjednek, hogy viselkedjen veled normálisan, ne bántson ezekkel.
Szia!
Itt ne várd azt, hogy sokan normálisan válaszolnak a kérdésedre. Ide azért jönnek egyesek,hogy okoskodjanak,kritizáljanak, hogy akinek kisebb-nagyobb segítségre lenne szüksége, azt még jobban a földbe döngöljék.Mert ebben lelik élvezetüket dög unalmas életükben .
Viszont van egy kisebbség, aki tényleg szívből segíteni akar.
Szóval ne idegeskedj azokon, akik csak szekálnak, nem érdemes. Hidd el, ők a saját életüket sem tudják megoldani, nemhogy neked tudnának segíteni.Olyan pedig nincs, hogy náluk mindig minden fenékig tejfel. El ne hidd, problémák mindenhol vannak!
Jól teszed, hogy ennyi miatt nem gondolkodsz a szakításon a pároddal, hanem megoldani szeretnéd a dolgokat. Szerintem is nagyon jó ötlet, amit pár válaszoló írt, hogy poénra veszed a dolgot és megmondod a férjednek, hogy oké csinálja ő a házimunkát, hiszen ő úgyis sokkal jobban tudja mint te. Így legalább tudsz a kicsivel foglalkozni és pihenni is, hisz várandós vagy és fáradékonyabb. Aztán ha ezt párszor eljátszod, legközelebb a férjed is százszor meggondolja majd, hogy kritizáljon e, hiszen így egyedül marad a teendőkkel. Aztán alkalomadtán elbeszélgetsz vele, kinek miben kéne engedni.
A lényeg, hogy ne idegeskedj, nem tesz jót sem neked, sem senkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!