A parommal egyutt elunk ahova mar vittem a lanyomat is. Viszont mindenbe belekot amit a gyerek csinal. Azt mondja az o lakasaba az en gyerekem csak vendeg. Ez az egyik a sok kozul. Kerdes az ilyen enbert mihamarabb elkell hagyni?
Attól függ, miért szól rá.
Ha pl. zsíros, kajás kézzel simogatja a fehér kanapét vagy tépkedi a szobanövényeket, az valóban gáz :)
Az nyilván nem túl kedves kijelentés, hogy a gyereked csak vendég nála, de ha az ő szempontjából nézzük, akkor érthető.
Gondolom, nem jó a kapcsolata a gyerekkel. Szerintem nem fog jól működni a kapcsolatotok, ha nem fogadja el a gyerekedet.
Kicsit érthetőbben nem tudná fogalmazni?
A gyerek veled el, vagy csak láthatáron van nálad? Ha utóbbi, akkor valóban csak vendég. Emellett a tuljdonosnak bizony joga van elvarni számára megfelelő viselkedés attól, akit a lakásába beenged. Értelmes emberek pedig együtt neveli a gyereket, közösen állítják fel szabalyokat. Mibe köt bele?
Igen,tegyél jót a gyerekeddel,és hagyd el!!!!
Az én párom is így nőtt fel,hogy az anyja pasija mindig fontosabb volt az anyának,és most ott tartunk,hogy a párom úgy érzi,semmit nem ér az anyának,és hülyének nézi őt.Megfelelési kényszere van,mert úgy érzi,ő ki lett dobva az "új családból"....
Attól függ, miben szól rá.
Igen, számára vendég. Nem vagytok házasok, nem az ő gyereke, és nem él veletek állandó jelleggel. Nem túl kedves megfogalmazás, de ha így nézed, igaza van.
Viszont miben szól rá? Hogy ne rohangáljon késsel a kezében, vagy hogy ne nevessen hangosan a mesén? Nem mindegy. Hány éves a gyerek? Mennyire van megnevelve? Milyen hangnemben szól rá?
Ha úgy érzed, hogy ez csak a hab a tortán, akkor hagyd el, igen. De csak ezért nem biztos, hogy kellene. Mondom, attól függ.
A gyerek érdekeit is nézd, igen, de a párod kiakadásának jogosságát se árt firtatni.
Ha nem jogos dolgokért szól, akkor valóban el kellene hagyni.
De ha jogos? Senki nem akar egy törpe terroristát a lakásában. És sajnos az ő lakásában az ő szabályai uralkodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!