Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A parommal egyutt elunk ahova...

A parommal egyutt elunk ahova mar vittem a lanyomat is. Viszont mindenbe belekot amit a gyerek csinal. Azt mondja az o lakasaba az en gyerekem csak vendeg. Ez az egyik a sok kozul. Kerdes az ilyen enbert mihamarabb elkell hagyni?

Figyelt kérdés
2015. febr. 24. 11:03
 1/7 anonim ***** válasza:
45%
Neked ez még kérdés? A gyerekedért felelsz elsősorban, és az ő érdeke nem az, hogy egy olyan férfival éljen egy háztartásban, aki éppen csak megtűri, mert az anyjára fáj a foga.
2015. febr. 24. 11:08
 2/7 anonim ***** válasza:
82%

Attól függ, miért szól rá.

Ha pl. zsíros, kajás kézzel simogatja a fehér kanapét vagy tépkedi a szobanövényeket, az valóban gáz :)

Az nyilván nem túl kedves kijelentés, hogy a gyereked csak vendég nála, de ha az ő szempontjából nézzük, akkor érthető.

Gondolom, nem jó a kapcsolata a gyerekkel. Szerintem nem fog jól működni a kapcsolatotok, ha nem fogadja el a gyerekedet.

2015. febr. 24. 11:10
 3/7 anonim ***** válasza:
92%

Kicsit érthetőbben nem tudná fogalmazni?

A gyerek veled el, vagy csak láthatáron van nálad? Ha utóbbi, akkor valóban csak vendég. Emellett a tuljdonosnak bizony joga van elvarni számára megfelelő viselkedés attól, akit a lakásába beenged. Értelmes emberek pedig együtt neveli a gyereket, közösen állítják fel szabalyokat. Mibe köt bele?

2015. febr. 24. 11:12
 4/7 anonim ***** válasza:
30%
Nem kérdés hogy el kell hagyni. A gyerek az első és ha nem tud rá családtagként tekinteni, akkor nyilván nem ő a megfelelő ember. Rosszul választottál. Én az első ilyen kijelentés után összecuccoltam volna.
2015. febr. 24. 13:06
 5/7 anonim ***** válasza:

Igen,tegyél jót a gyerekeddel,és hagyd el!!!!

Az én párom is így nőtt fel,hogy az anyja pasija mindig fontosabb volt az anyának,és most ott tartunk,hogy a párom úgy érzi,semmit nem ér az anyának,és hülyének nézi őt.Megfelelési kényszere van,mert úgy érzi,ő ki lett dobva az "új családból"....

2015. febr. 24. 14:07
 6/7 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat sokat segitet.ez lesz a lepesem az elkoltozes.
2015. febr. 24. 15:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Attól függ, miben szól rá.

Igen, számára vendég. Nem vagytok házasok, nem az ő gyereke, és nem él veletek állandó jelleggel. Nem túl kedves megfogalmazás, de ha így nézed, igaza van.

Viszont miben szól rá? Hogy ne rohangáljon késsel a kezében, vagy hogy ne nevessen hangosan a mesén? Nem mindegy. Hány éves a gyerek? Mennyire van megnevelve? Milyen hangnemben szól rá?

Ha úgy érzed, hogy ez csak a hab a tortán, akkor hagyd el, igen. De csak ezért nem biztos, hogy kellene. Mondom, attól függ.

A gyerek érdekeit is nézd, igen, de a párod kiakadásának jogosságát se árt firtatni.

Ha nem jogos dolgokért szól, akkor valóban el kellene hagyni.

De ha jogos? Senki nem akar egy törpe terroristát a lakásában. És sajnos az ő lakásában az ő szabályai uralkodnak.

2015. febr. 24. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!