Szerintetek a gyerek az anya tulajdona?
Testverem felesegerol van szo..
Sosem lehet itt nalunk, es ha kimegyunk hozzajuk es jatszok vele pl akkor egybol szol, hogy azzal a jatekkal ne jatsz oda ne vidd, menjetek innen el stb..
Szerencsetlent hurcolja a fel varoson keresztul reggel 8 tol delutan 3-ig de ide nem akarja felhozni.
Ovononek keszulok, tudok vigyazni egy gyerekre hisz itt vagyok 19 eves de rendesen a nyomunkban van mikor naluk vagyunk, jon mindenhova utanunk... ( 2,5 eves gyerektol van szo szoval mar annyira nem picike)
Szerintetek ez normalis?!
Hogy kene elernem hogy tobbet lehessek vele?
Mert nagyon imadni valo kis rosszasag :)
A gyerek senkinek nem a tulajdona, de a szülei felelőssége.
Milyen a kapcsolatotok a sógornőddel? Mert egy anya általában azokat az embereket nem szereti a gyerekei közelében látni, akikkel nem jó a viszonyuk. Ha ez a helyzet nálatok, akkor úgy kellene elérned, hogy jó viszonyt alakíttatok ki a tesódékkal, a feleségével, így többet lehetsz a gyereke közelébe.
Mint tudod, a legtöbb nő azt hazudja, hogy a férjének szül.
Természetesen saját magának szül, és erre a legjobb példa, hogy a váláskor mindent elkövet, hogy nehogy annál maradjanak majd a gyerekek, akinek "eredetileg szülte" őket.
A gyereket kisajátítja magának, és mint látod, még tőled is félti.
Hat... felszinen jo.. de o elmond engem mindennek ha pl nem adok ruhat neki mikor itt vannak. Mert ok szegenyebbek es regen kedvessegbol parszor a kifogyott ruhaimat odaadtam neki ami igy a nyakamon maradt. De mostmar elvarja es haborog ha nem segitunk neki. Szerintem kotelessegunk.
Pedig a kicsit imadjuk.:) En legalabbis nagyon szeretem ..annyi helyre elvinnem, vagy elvittem volna telen szakozni is ki a hazuk ele pl. De nem engedte..
Sajnos, ma sok nő hiszi ezt, ezért van ennyi elkényeztetett, anyafüggő gyerek.
Az ilyen anyát nem lehet semmivel meggyőzni.
Hat akkor itt a magyarázat. Nem vagytok igazán jóban.
OFF
2# ne általánosíts! Biztos vannak ilyen nők is, bár biztos h nem a többség. En nem a férjemnek es nem magamnak szülök. Közös döntés volt a gyerek es ő egy önálló kis lény lesz, egy önálló autonóm ember, senkinek nem tulajdona.
A szulok felelossege a gyerek, tehat ok dontenek hogy kivel es hova engedik el.
Nyilvanvaloan nem bizik benned, ennek meg oka van.
Vicces mert semmi olyat nem tudnek mondani ami okot adott volna neki arra h ne bizzon bennem...
De anyura sem hagyja, nem is engedi higy itt legyen, sem anya ferjere.
Soot. Bolcsibe sem akarja beiratni mert kicsuszik a keze alol...vagy mit magyaraz allandoan..
Jaaaa igen
Azt szokta mondani hogy nem akarja hogy a bolcsiben mashogy neveljek a gyereket meg hogy ott bantjak meg rancigaljak a gyerekeket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!