Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek a gyerek az anya...

Szerintetek a gyerek az anya tulajdona?

Figyelt kérdés

Testverem felesegerol van szo..

Sosem lehet itt nalunk, es ha kimegyunk hozzajuk es jatszok vele pl akkor egybol szol, hogy azzal a jatekkal ne jatsz oda ne vidd, menjetek innen el stb..

Szerencsetlent hurcolja a fel varoson keresztul reggel 8 tol delutan 3-ig de ide nem akarja felhozni.

Ovononek keszulok, tudok vigyazni egy gyerekre hisz itt vagyok 19 eves de rendesen a nyomunkban van mikor naluk vagyunk, jon mindenhova utanunk... ( 2,5 eves gyerektol van szo szoval mar annyira nem picike)

Szerintetek ez normalis?!

Hogy kene elernem hogy tobbet lehessek vele?

Mert nagyon imadni valo kis rosszasag :)

2015. febr. 23. 15:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
73%
Ezzel a helyzettel nem tudtok mit kezdeni. A gyerek a szülő felelőssége, rá van bízva, velük él. Gondolom otthon van vele gyesen, semmi nem indokolja, hogy másra hagyja. Köztetek nem felhőtlen a kapcsolat, így nem akarja rátok bízni. Gondolom kapcsolatot meg tartatok azért, látogatnak, vagy ti őket. Többet kierőszakolni pedig nem lehet, mert az már csak a viszonyotokon múlik.
2015. febr. 23. 16:10
 12/22 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen típusú emberek.

Én 26 éves vagyok és az unokaöcsire egy év alatt 3x vigyáztunk anyai felügyelet nélkül, mert olyan program volt, ahova nem lehetett vinni a gyereket, amúgy meg ha a pici nyöszörög, már fut az anyukája, hogy tuti megöljük.

Nem az életkor számít. Csúnyán hangzik, de annyira kell a kicsi életében részt venned, amennyire engedik. Fölösleges kepeszteni, mert egy idő után úgy is beleunsz.

Mi is az elején sokat akartunk segíteni, de láttuk, hogy a szülők nem így gondolják. Azóta átálltunk arra, hogy csak akkor megyünk, ha kérik. Így kényelmes mindenkinek.

2015. febr. 23. 16:15
 13/22 anonim ***** válasza:
31%

"Bolcsibe sem akarja beiratni "

Nagyon helyesen, a gyereknek 3 eves koraig az anyja mellett a helye.

2015. febr. 23. 17:21
 14/22 A kérdező kommentje:

Igen am csak hogy penzuk sincs !! 2. Ev utan nagyon sok penzt elvesznek tole!!!

Anya fizet mindent nekik. Igy persze hogy kenyelmes.

2015. febr. 23. 17:33
 15/22 anonim ***** válasza:
83%
Amíg anyukád fizet nem is fog változni... sőt így még 10 év múlva is otthon lesz. Anyukádnak kicsit jelezni kéne h ez így nem jó, pénz az kell de a gyereket szinte nem is látjátok.
2015. febr. 23. 18:08
 16/22 anonim ***** válasza:
21%

nem szereti ha a kedves rokonok a nyakára járnak babázni

én megértem nehogy már ti mondjátok meg hogy nevelje a gyerekét,

babázni akarsz szülj egyet

2015. febr. 23. 20:52
 17/22 A kérdező kommentje:

Akkor anyu penze se kelljen neki meg a ruhaimat se hordja ugy hogy utana meg elmind mindennek..

Szerintem ket hetente 1* elmenni hozzajuk nem a nyakukra jaras

2015. febr. 23. 21:44
 18/22 anonim ***** válasza:
74%
Anyukád megvonná a pénzt, rögtön nem lenne olyan bunkó és nem hisztizne h 2 hetente mentek.
2015. febr. 23. 21:50
 19/22 anonim ***** válasza:
8%

persze rokonok heti 1 szer az túlzás havi egyszer talán,

a te levetet ruháid meg nem támogatás hanem alamizsma

2015. febr. 23. 22:32
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Miért anyukád pénzeli őket, miért nem a testvéred gondoskodik a családjáról? Az elég baj, ha ő képtelen erre, mert a felesége gyesen van.
2015. febr. 23. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!