Hogy érjem el, hogy rendesen főzzön?
A barátnőmmel szeptemberóta lakunk együtt. Nincs sok vita, de én keveslem a főtt kaját.Mindig ugyanazokat hajlandó csak megfőzni:Makaróni/Spagetti, sült húsok körettel, tejszínes csirkemell,húsleves, babgulyás,pörkölt,nyitrai szelet, nagyon ritkán töltötthús - vagy káposzta.. kb. ennyi.
Karácsonyra szakácskönyvet vettem neki, de eddig max.3 kaját próbált ki belőle.
Anyám anno mindennap főzött, mindig mást, ehhez vagyok szokva így ez nem igazán tetszik.De ha felhozom csak megsértődik és azt mondja főzek olyat magamnak, amit akarok, ha ez nem tetszik.
Arról nem is beszélve, hogy van mikor 3 napig nem főz.Igaz, hogy sulizik és mellette dolgozik is, de ha babgulyást van ideje megcsinálni akkor mondjuk havonta 1-2x halászlére is lenne ideje.
Ötletek?
Mindent meg lehet oldani. Én sem tudok mindennap főzni. Hétvégén mindig szoktam, de hét közben nem megy.
A férjem nem igazán tud. De segít! Pl. időnként vesz valamit hazafelé és azt esszük. Ezer hely van már, akkor normális főtt kaját lehet venni, normális áron. Vagy időnként elmegyünk étterembe. Ez már 2 nap az 5-ből. Máris csak 3 napra kell megoldanom. Ja és mi simán megesszük másnap is. Ami finom, az másnap is finom :)
"Nem tudom mi ez a nagy lázadás"
Mert lathatoan nem vagy tul okos. Azt probaljuk itt neked elmagyarazni, hogy nem a baratnod feladata hogy fozzon rad.
Neked nincs időd rá?
Most komolyan: MIÉRT nem főzöl te? Erre válaszolnál esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!