Az apákhoz lenne kérdésem. Megbántad a gyerekedet?
Tudom, hogy botrányosan hangzik, de inkább lelkizősnek szánom. Sok olyan kérdés van, ahol anyáktól kérdezik meg, hogy megbánták-e a gyerekvállalást, de apáktól nem nagyon.
Nyilván van bennünk valami, amitől rossz dolognak gondoljuk, ha valaki megbánja a gyerekvállalást, hisz nem lehet visszacsinálni, és a gyerek sem tehet semmiről. Engem mégis érdekelne, hogy van-e olyan férfi, aki nyilván boldog, és mindennél jobban szereti a gyermekét, de mondjuk másmilyennek hitte, és ha újrakezdhetné, inkább nem szeretne gyereket.
(Kérem, hogy ne szólogassatok be a válaszolóknak!)
"Mondtam én, 60%-os, hogy nincs gyereked :D :D :D így legyen ötösöm a lottón!
Különben nem írtál volna akkora butaságot, amit részletesen megcáfoltam.
Majd amikor úgy kétéves a gyerek, olvasd vissza, és verd a fejed a falba, hogy valaha leírtál ilyen hülyeséget."
Azért irtam konkret példàkat fentebb az én csalàdombol, mert az én anyukàm, nagymamàm, dédim Sem Volt ez a "huuuha szültünk, mostmär soha többet nem kell csinälni semmi mäst"felfogàsu, otthonülö nö.Nekik màr van gyerekük :-)
"Nem serteskent, de hiszem, ha latom.
Kiindulva abbol, hogy hany igenytelen embernek nem mocsok a mocsok, nem hiszem egy szavadat sem."
Abbol, hogy pärhuzamot vonsz a koszossàg és a vidéki élet között, csak arra tudok következtetni, h egy felettébb korlàtolt gondolkodäsu ember lehetsz, tehàt a véleményed sulya szämomra nulla :-)
"De csajok, egyébként tényleg leállhatnátok ezzel a napi munkabeosztás elemzésével, a vidéki ragadás/tisztaság firtatásával, hiszen a kérdés nem erről szól. És a kérdés NEM csajoknak szól."
Ez igy van, nem is ment volna el ez a kerdes ebbe az iranyba szerintem, ha nem kezdodott volna el ismet a nemek harca. Nem szeretek offolni sem, de felhaboritonak tartom, hogy egyesek keptelenek megbecsulni a hazimunkat, es megfeleloen ertekelni azt.
"Abbol, hogy pärhuzamot vonsz a koszossàg és a vidéki élet között, csak arra tudok következtetni, h egy felettébb korlàtolt gondolkodäsu ember lehetsz, tehàt a véleményed sulya szämomra nulla :-)"
En meg sajnalom, hogy kiforgatsz mindent. Hozzatettem azt is, hogy varosban is divik igy elni.
Az meg nem hiszem, hogy korlatolt gondolkodasuva tesz, hogy nem szeretem a koszt, es hogy mindenhol kiszurom, ahol van.
Nem csajoknak szól, de... mi ez a de? :) Nincs de.
Rajtam kívül még 2 ffi válaszolt. Most kb. 66 válasz van. Mi nem piszkáltuk egymást. Senkit se piszkáltunk, csak válaszoltunk. Arra, amit kérdeztek.
Ti nők szétszeditek egymást. Amiatt, amit nem is kérdeztek.
No de Hölgyeim..! :)
:)
Pont ezt akartam elkerülni, hogy mindenki túllicitálja a másikat, hogy mennyire nehéz az élete.
Hölgyek, olyan nehéz lenne csak olvasni a kérdéseket, esetleg aki nagyon nem tetszik, annak privátban írni?
A kérdéshez: nem rossz férfi vagy apa az, aki tisztában van az érzéseivel. És nem hiszem azt, hogy aki tudja, hogy máshogy csinálná, az nem szereti a gyerekét. Ez nonszensz.
Csak az érdekel, hogy a gyerek előtt elképzeljük, milyen lehet az élet gyerekkel, és akkor beüt a valóság. Hogy ez mennyire más, mint amire számítottunk.
Kérdező (#69) lásd a pozitívat a dologban, ennél eredményesebb kérdést, ha akartál se írhattál volna ki... az, hogy "Az apákhoz lenne kérdésem. "..."(Kérem, hogy ne szólogassatok be a válaszolóknak!)" ellenére kb a 6. válasznál idetaláltak az ősanyák beszólogatni és harcolni "mert bánccsák a babucikákat" - és már csak a normálisabbja olvasható, pár ki is lett moderálva -nem leírja, de pontosan demonstrálja, hogy mi az, amire egy terhesség-szülés kapcsán egy férfi nem számít, és amit azután igen nehezen is tolerál, ha egyáltalán... EZ, illetve ennek a következményei a párkapcsolatban... a férfi ugyanis anno egy nőt választott, nem egy ősanyát, nem egy sárkányt...
Na, ezért van az pont, hogy az első és legnagyobb válási csúcs ma az első gyerekvállalást követő évek környéke... nem a felszedett pár kiló, meg nem is a melegítőnadrág miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!