Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az apákhoz lenne kérdésem....

Az apákhoz lenne kérdésem. Megbántad a gyerekedet?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy botrányosan hangzik, de inkább lelkizősnek szánom. Sok olyan kérdés van, ahol anyáktól kérdezik meg, hogy megbánták-e a gyerekvállalást, de apáktól nem nagyon.

Nyilván van bennünk valami, amitől rossz dolognak gondoljuk, ha valaki megbánja a gyerekvállalást, hisz nem lehet visszacsinálni, és a gyerek sem tehet semmiről. Engem mégis érdekelne, hogy van-e olyan férfi, aki nyilván boldog, és mindennél jobban szereti a gyermekét, de mondjuk másmilyennek hitte, és ha újrakezdhetné, inkább nem szeretne gyereket.

(Kérem, hogy ne szólogassatok be a válaszolóknak!)

2014. nov. 24. 00:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 anonim ***** válasza:
52%
Kedves #29, nem "rosszul esik", hanem élénk példa, hogy arra, az ilyen gondolkodású társ kerüljön el kilométerekre - mert pont ez az, amit jó szívvel az ellenségemnek se... nemhogy a (fele)barátomnak...
2014. nov. 24. 10:53
 32/75 anonim ***** válasza:
30%

Téged ismerlek, 63%-os, épp osztod az eszet a másik topicban is :D Megnyugtatlak, kölcsönös az érzés :)

Szerencsére az én társam nem ilyen rideglelkű, mint te.

2014. nov. 24. 10:56
 33/75 anonim ***** válasza:
96%
Nekem nagyon hasznos Volt ezeket olvasni!nemsokära én is szeretnék gyereket vällalni a pàrommal, és màr tudom, mire kell vigyäznom :-) 27/N
2014. nov. 24. 10:58
 34/75 anonim ***** válasza:
36%
Dugulj mär el 64-es!!
2014. nov. 24. 10:59
 35/75 anonim ***** válasza:
92%

Úgy érzem, a Feleségem is vágyik rám. Viszont Ő sem tud a 24 órából 36-ot kihozni, hogy úgy és annyi időt tölthessünk el kettesben, mint a gyerkőc előtt. De ez így van rendjén. Tudtuk, hogy minden megváltozik majd, vállaltuk. És mint leírtam, ismét vállalnám.

De ettől még hiányozhat, nem?

2014. nov. 24. 11:02
 36/75 anonim ***** válasza:
28%
37, hány gyereketek van? Dolgozik a feleséged? Megosztjátok az otthoni munkákat?
2014. nov. 24. 11:03
 37/75 anonim ***** válasza:
82%

36-os: neked van gyereked egyébként?

"hogy a feleség elfordul tőlük"

NEM fordult el tőlem a Feleségem.

2014. nov. 24. 11:04
 38/75 anonim ***** válasza:
89%

"elkezdenek gondolkozni az eddig író apák, hogy vajon hol az ő részük abban, hogy a feleség elfordul tőlük."

akkor szerinted soha, de soha nem fordulhat elö, hogy a nök tényleg behülyülnek, és csak a gyerek érdekli öket?Ez mindig csak és kizàrolag a férfi hibäja?

2014. nov. 24. 11:05
 39/75 anonim ***** válasza:
67%

"Dolgozik a feleséged? Megosztjátok az otthoni munkákat?"

Na, mindjärt jön, hogy egy rakàs szar vagy, mert csak napi 15 oràt gürizel a munkahelyeden, miközben szegény nejed otthon majd megszakad a kemény munkàtol!!Meg mi az, hogy nem végzed el helyette a hàzimunkàt, hiszen ö feladta érted a karrierjét!!

2014. nov. 24. 11:08
 40/75 anonim ***** válasza:
40%

40: kisebb százalékban fordul elő az, hogy bekattan a nő. Nagyobb százalékban fordul elő az, hogy a férfi nem segít otthon, b*szogatja az asszonyt, hogy "foggyámále", nem megértő vele, amiért nem feltétlenül esik jól neki az első két-három hónapban lefeküdni - élnének ők át egy hetekig fájdalmas gátsebet, vagy csak mindennap egy rohadt nagyot csapjanak a golyóikra, és próbáljanak meg a fájdalommal szexelni.

Elég sok kérdést lehet itt olvasni, hogy az újdonsült apuka ugyanúgy elvárja, hogy elétegyék a vacsorát, de nem segítene be a háztartásba semmit - feleségnek meg ott van a KÖZÖS poronty, akinek az ellátásából mind a kettőnek ki kéne venni a részét.

2014. nov. 24. 11:09
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!