Az apákhoz lenne kérdésem. Megbántad a gyerekedet?
Tudom, hogy botrányosan hangzik, de inkább lelkizősnek szánom. Sok olyan kérdés van, ahol anyáktól kérdezik meg, hogy megbánták-e a gyerekvállalást, de apáktól nem nagyon.
Nyilván van bennünk valami, amitől rossz dolognak gondoljuk, ha valaki megbánja a gyerekvállalást, hisz nem lehet visszacsinálni, és a gyerek sem tehet semmiről. Engem mégis érdekelne, hogy van-e olyan férfi, aki nyilván boldog, és mindennél jobban szereti a gyermekét, de mondjuk másmilyennek hitte, és ha újrakezdhetné, inkább nem szeretne gyereket.
(Kérem, hogy ne szólogassatok be a válaszolóknak!)
Téged ismerlek, 63%-os, épp osztod az eszet a másik topicban is :D Megnyugtatlak, kölcsönös az érzés :)
Szerencsére az én társam nem ilyen rideglelkű, mint te.
Úgy érzem, a Feleségem is vágyik rám. Viszont Ő sem tud a 24 órából 36-ot kihozni, hogy úgy és annyi időt tölthessünk el kettesben, mint a gyerkőc előtt. De ez így van rendjén. Tudtuk, hogy minden megváltozik majd, vállaltuk. És mint leírtam, ismét vállalnám.
De ettől még hiányozhat, nem?
36-os: neked van gyereked egyébként?
"hogy a feleség elfordul tőlük"
NEM fordult el tőlem a Feleségem.
"elkezdenek gondolkozni az eddig író apák, hogy vajon hol az ő részük abban, hogy a feleség elfordul tőlük."
akkor szerinted soha, de soha nem fordulhat elö, hogy a nök tényleg behülyülnek, és csak a gyerek érdekli öket?Ez mindig csak és kizàrolag a férfi hibäja?
"Dolgozik a feleséged? Megosztjátok az otthoni munkákat?"
Na, mindjärt jön, hogy egy rakàs szar vagy, mert csak napi 15 oràt gürizel a munkahelyeden, miközben szegény nejed otthon majd megszakad a kemény munkàtol!!Meg mi az, hogy nem végzed el helyette a hàzimunkàt, hiszen ö feladta érted a karrierjét!!
40: kisebb százalékban fordul elő az, hogy bekattan a nő. Nagyobb százalékban fordul elő az, hogy a férfi nem segít otthon, b*szogatja az asszonyt, hogy "foggyámále", nem megértő vele, amiért nem feltétlenül esik jól neki az első két-három hónapban lefeküdni - élnének ők át egy hetekig fájdalmas gátsebet, vagy csak mindennap egy rohadt nagyot csapjanak a golyóikra, és próbáljanak meg a fájdalommal szexelni.
Elég sok kérdést lehet itt olvasni, hogy az újdonsült apuka ugyanúgy elvárja, hogy elétegyék a vacsorát, de nem segítene be a háztartásba semmit - feleségnek meg ott van a KÖZÖS poronty, akinek az ellátásából mind a kettőnek ki kéne venni a részét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!