Itt bevallhatod! Megbántad, hogy olyan pasival házasodtál akinek van egy több gyereke úgy, hogy neked nincs egy sem?
Persze olyan férfiak is írhatnak akikre ez igaz!
A korotokat is írjátok le légyszíves.
Közeledtem a harminchoz amikor a férjemmel megismerkedtem és neki az előző házasságából vannak gyerekei (ma 17, 15, 12, 12 évesek), nekem nincs. 4 éve vagyunk együtt, igaz a gyerekek az anyjukkal élnek, de korlátlan bejárhatóságuk van hozzánk.
Az biztos hogy egész más egy gyermektelen férfival összekötni az életet, mint olyannal akinek vannak gyerekei. Előbbi jóval több "lemondással" jár időben, érzelemben, anyagiakban.. stb. Nem feltétlenül szenved ettől valaki, de akkor is vannak lemondások (pl. gyerektartást fizetni kell, ajándékok, "apu ez kell, az kell", enni-inni adni, meglegyen nasi, a gyümölcs, nyaralni velük... reggelig lehetne sorolni...), szóval megvannak a lemondások a gyermektelen férfival való együttéléshez képest, hiszen tőlem/tőlünk veszi/vesszük el az időt, a pénzt és mindent. Ettől függetlenül nem bántam meg, mert nagyon szeretem a férjemet és szerencsére a gyerekekkel is nagyon jó viszonyban vagyok. Tudtam mit vállalok, szóval nálunk nincs gond ebből.
A közös gyerekvállalásról meg annyit, hogy a férjem már nagyon szeretné ha lenne, de bennem még csak érlelődik a gondolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!