Ütödted vagy verted már meg a gyerekedet? Volt, hogy utólag már nem érezted helyesnek és nagyon megbántad?
Mindegyik gyerekem kapott kiskorában (kb. 5 éves korig)úgy háromszor a fenekére és háromszor a kezére.
Nem bántam meg, mert egyszer sem dühből ütöttem meg, hanem nem volt más megoldás. Most már nagyobbak, már lehet velük értelmesen beszélni, erre már nincs szükség.
Soha nem ütném meg a fejét, soha nem ütnék egynél többet és soha nem verném dühből.
előzőhöz: Rémület, hogy ezzel a "porosz módszerrel" hogy elrontották, és sokan elrontják a gyerekeket. Nagyon sajnállak, hogy így bánt Veled az édesanyád. De pont emiatt nem fogsz Te így bánni a tiéddel.
Egy jó időben adott popó-ütés valóban helyénvaló lehet, de én sem ütném meg máshol soha a gyerkemet.
Nekem 2 fiam van, 10en éves korukban néha elfenekeltem őket akkor megmondták h nemfogják elfelejteni és visszakapom az összeset.
És így is történt, szóval máskor jól gondoljátok meg miért ütitek meg a gyerkőcöket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!