Miről neveznéd el a gyerekedet, hogy ha lehetne?
Figyelt kérdés
Amerikában bármilyen nevet adhatsz a gyereknek,akár egy égi jelenségről,tárgyról,városról is elnevezheted.Magyarországon csak azokat a neveket adhatod,amiket engedélyeznek.Így is vannak hajmeresztő nevek,de érdekelne,hogy ha nem lenne gátja ( nem nevetne ki érte senki stb.),mi tetszik annyira,hogy szívesen elneveznéd róla a gyereket?2011. okt. 22. 14:51
1/24 anonim válasza:
Ferrari. Ha már a Mercedes hivatalosan lehet...
vagy, ha az a cél, hogy olyat adjunk neki, ami senki másnak nincs: anya. Hiszen anya csak egy van :)
2/24 anonim válasza:
Ha fiú Üstökös, ha lány Üsdtökön
4/24 anonim válasza:
Az Alien vagy a Predátor név tetszene.De jól hangzik a Yoda is.
5/24 anonim válasza:
Szerintem egy amerikai elnökről vagy egy közel-keleti diktátorról.Napokban halt meg Kadhafi szerintem nem rossz választás.
6/24 anonim válasza:
Jack O'Neill ez csak a keresztneve lenne :) Vagy tetszene még a Csillagkapu.
Esetleg tetszene még a Sam Carter, ha lány lenne.
Vagy egyszerűen Sci-fi
7/24 anonim válasza:
VérFarkas, ha fiú, és VérMedve, ha lány.
8/24 anonim válasza:
A Néva nevet választanám :)
De sajnos tudom, hogy egy folyónak a neve, ezért viccesnek hatna, de nagyon tetszik.
9/24 anonim válasza:
Amúgy az autómárka kapta a lányról a Mercedesz nevet és nem fordítva.
10/24 anonim válasza:
Egyszer volt egy apuka, aki Dömper-nek akarta hívni a kisfiát. Nem engedélyezték :( De nekem is tetszik! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!