Miről neveznéd el a gyerekedet, hogy ha lehetne?
Figyelt kérdés
Amerikában bármilyen nevet adhatsz a gyereknek,akár egy égi jelenségről,tárgyról,városról is elnevezheted.Magyarországon csak azokat a neveket adhatod,amiket engedélyeznek.Így is vannak hajmeresztő nevek,de érdekelne,hogy ha nem lenne gátja ( nem nevetne ki érte senki stb.),mi tetszik annyira,hogy szívesen elneveznéd róla a gyereket?2011. okt. 22. 14:51
11/24 anonim válasza:
Ginevra Rose lenne, ha lányom születne :D
12/24 anonim válasza:
"Ferrari. Ha már a Mercedes hivatalosan lehet...
vagy, ha az a cél, hogy olyat adjunk neki, ami senki másnak nincs: anya. Hiszen anya csak egy van :)"
Hülyeséget beszélsz. A Mercedes előbb volt lánynév, mint autómárka. A kocsit nevezték el egy Mercedes nevű lányról.
13/24 anonim válasza:
A Ferrari is személynév és abból lett az autómárka. Mint ahogy a Porsche is.
14/24 anonim válasza:
Hárfa, persze csak ha lány lenne. Fiúnak nem tudom, mit adnék.
15/24 anonim válasza:
Persze, Enzo Ferrari bácsi nevéről kapta a márka a nevet, nem vitás. Ettől függetlenül még nem hallottam Ferrari-nak elnevezett leányzót vagy fiút.
A mercis dolgot nem tudtam, bár továbbra is röhejesnek tartom azt, aki a lányát így nevezi el.
16/24 anonim válasza:
Ginger :D de persze kizárólag angolosan kiejtve. azt hiszem, 2008ban elutasították, szóval kár :/ :D
17/24 anonim válasza:
Lakatos PS3, Kolompár XBox, Kalányos Alien, Rézműves Predator :D
18/24 anonim válasza:
Háááát akkor én nagy szerényen a Mazda nevet adnám :D
19/24 anonim válasza:
Legyen mondjuk, Gyakori.Kolompár Gyakori...
20/24 anonim válasza:
Nehézmosó, Dúsítómű, Ércelőkészítő, Szabadkikötő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!