Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miről neveznéd el a gyerekedet...

Miről neveznéd el a gyerekedet, hogy ha lehetne?

Figyelt kérdés
Amerikában bármilyen nevet adhatsz a gyereknek,akár egy égi jelenségről,tárgyról,városról is elnevezheted.Magyarországon csak azokat a neveket adhatod,amiket engedélyeznek.Így is vannak hajmeresztő nevek,de érdekelne,hogy ha nem lenne gátja ( nem nevetne ki érte senki stb.),mi tetszik annyira,hogy szívesen elneveznéd róla a gyereket?
2011. okt. 22. 14:51
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Én olyan nevet adnék, ami beszédes név, például egy fiúnak azt, hogy Erős, vagy Szélvész, vagy Kőszikla, mint az indián nevek:D

Van olyan név, hogy Bátor, az nekem nagyon tetszik. Lánynak azt hiszem bármi olyat adnék ami szép, például Szellő, Vízcsobogás, Hajnali harmat meg ilyesmi:)

De még szerencse, hogy nem lehet mindent leanyakönyvezni, mert ezek a nevek is elég bénák, amiket én most leírtam...:D

2011. okt. 23. 07:37
 22/24 anonim ***** válasza:

angol szó mondjuk a chimney, kéményt jelet, de simán el tudom képzelni lánynévnek.

vagy ilyen pl a francia framboise (málna), pistache (pisztácia)

2011. okt. 23. 21:11
 23/24 anonim válasza:

Bőrkabát vagy Szegecs. XD

Milyen jó lenne már délután a sarki boltban:

-Bőrkabi, ne piszkáld a cukrokat!

-Rendben anya...

(Y)

Lánynak meg Nyuszi vagy valami ilyesmi :D

2011. okt. 23. 22:27
 24/24 anonim ***** válasza:
Chimney nekem is tetsik, meg ha már itt tartunk, akkor a jingle bell is :D
2011. okt. 24. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!