Hogyan neveznéd/nevezed el a gyerekedet?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyon sok kérdést láttam, hogy "tetszik-e nektek ez a név...?" és általában minden névre több nem válasz érkezett, mint igen, ami persze nem baj, mert legalább színesebb válaszokat fogok most kapni :) Engem most az érdekel, hogy melyik nevet adnátok legszívesebben a gyereketeknek, vagy melyik nevet adtátok, ha már van gyereketek :) Mindenkit felpontozok és kérik mindenkit, hogy ne pontozzanak le senkit azért, mert valamelyik név nem tetszik, minden olyan válasz, amely tényleg válasz a kérdésre hasznosnak minősül :) Nagyon köszönöm előre is! :)2010. jún. 3. 12:49
4/81 anonim válasza:
18 éves koromban, csak úgy lapoztam a naptárat, és megakadt a szemem az Izabella néven. Azt mondtam na ha lányom lesz ezt adom neki. Négy év mulva lányom lett és Izabella. Én nagyon boldog voltam. Igazán találó lett a név, olyan igazi Izabellás. A természetéhez, az egész lényéhez illik a név.
5/81 anonim válasza:
1. Etelka Éva 24 hónapos
2. Zsófia Anna 4 hónapos
6/81 anonim válasza:
Szia, nekem arab férjem van, a kislányunka Núr keresztnevet kapta. Én is feltettem anno a kérdést, és olyan sok primitív választ kaptam, hogy töröltettem mérgemben. Többen is írták, hogy kib@szunk vele egy életre... nem is értem miért szúrja az emberek szemét, ha egy gyerek a nem magyar szülő anyanyelvén van elnevezve. Főleg nálunk, ahol a vezetéknév se magyar.
8/81 anonim válasza:
3 gyerkőcöm van Kitti Lilla és Attila
9/81 anonim válasza:
A nagyapám emlékére Maximilian vagy Joachimm. A lányomnak meg Emese.
10/81 anonim válasza:
Levente, Gergely ( gondolatban Leventém még Lél Gergelyem még Lehel)
S várunk egy Zsófira
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!