Sziasztok! Nagyon sok kérdést láttam, hogy "tetszik-e nektek ez a név...?" és általában minden névre több nem válasz érkezett, mint igen, ami persze nem baj, mert legalább színesebb válaszokat fogok most kapni :) Engem most az érdekel, hogy melyik nevet adnátok legszívesebben a gyereketeknek, vagy melyik nevet adtátok, ha már van gyereketek :) Mindenkit felpontozok és kérik mindenkit, hogy ne pontozzanak le senkit azért, mert valamelyik név nem tetszik, minden olyan válasz, amely tényleg válasz a kérdésre hasznosnak minősül :) Nagyon köszönöm előre is! :)
Lehet, hogy görög eredetű, de a görög mitológiában nem szerepelt ilyen nevű személy.
2010. jún. 3. 16:09
67/81 anonim válasza:
ma 16:07 vagyok..
Én úgy emlékszem,hogy az Auróra is görög eredetű név.Most is megnéztem,és több helyen is azt olvastam,hogy görög név..
De teljesen mindegy már.A gyerekeim imádják a nevüket..Illik a személyiségükhöz..
2010. jún. 3. 16:10
68/81 anonim válasza:
Lány: Emma,Léna,Vanda,Izabella,Olívia,Kinga
Fiú: Olivér,Márk,Dániel
Nekem ezek tetszenek, de addigra mire gyerekem lesz (remélem 4-5 év múlva)nem tudom, hogy mik lesznek a kedvencek.:)
19/L
2010. jún. 3. 16:15
69/81 anonim válasza:
16:03 vagyok.
Nem értsetek félre, nekem nagyon is tetszenek azok a nevek, imádom a görög mitológiát, kiskoromban leendő gyermekeim mind Kasszandra, Odüsszeusz és ilyesmik voltak, csak annyit modtam, hogy Auróra nem szerepelt a görög mitológiában:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!