Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan neveznéd/nevezed el a...

Hogyan neveznéd/nevezed el a gyerekedet?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyon sok kérdést láttam, hogy "tetszik-e nektek ez a név...?" és általában minden névre több nem válasz érkezett, mint igen, ami persze nem baj, mert legalább színesebb válaszokat fogok most kapni :) Engem most az érdekel, hogy melyik nevet adnátok legszívesebben a gyereketeknek, vagy melyik nevet adtátok, ha már van gyereketek :) Mindenkit felpontozok és kérik mindenkit, hogy ne pontozzanak le senkit azért, mert valamelyik név nem tetszik, minden olyan válasz, amely tényleg válasz a kérdésre hasznosnak minősül :) Nagyon köszönöm előre is! :)
2010. jún. 3. 12:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/81 A kérdező kommentje:
Utolsó! Szerintem szép nevek :) Aki pedig lepontozott téged, az szégyellje magát! Elnézést tőled is, én mindenkit felfelé pontoztam, nekem minden válasz hasznos volt :)
2010. jún. 3. 13:45
 52/81 anonim ***** válasza:
100%

lány:Áfra, Gemma, Villő, Véda

fiú:csak egy tetszik igazán, a Regő

biztos, hogy ezek közül választok majd, páromnak is mind tetszik. egy picit különlegesebb nevek tetszenek, de csak olyat adnék, ami név, tehát mondjuk olyat nem adnék, hogy Ajándék, Málna, Szellő és társai. csak olyat, ami amúgyis női név. én nem nézem le azt sem, aki olyat választ, ami nem túl gyakori, ez egyéni dolog, ezzel senki sem rontja el a gyereke életét. ha valakinek ez meríti ki az elrontás a rossz szülőség fogalmát az nagyon szánalmas. én amúgy ismerek egy Koral nevű kislányt, annyira jól áll neki, annyira illik hozzá.

2010. jún. 3. 13:55
 53/81 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló! Nagyon érdekes neveket írtál, azt hiszem az Áfrát még soha nem is hallottam, de tényleg szépek :) Villő nevű ismerősöm van :):)
2010. jún. 3. 13:57
 54/81 anonim ***** válasza:
100%

lány: Lili, Bori, Milla

fiú: Barna, Boldizsár.. a fiú nevek nehezebbek nekem :D

de 10 éven belül nem tervezek gyereket, úgyhogy addig még változhat :P

2010. jún. 3. 14:18
 55/81 anonim ***** válasza:
100%

Ha lányom lesz majd valamikor, a Boglárka nevet fogom neki adni. Én is majdnem az lettem, legalábbis apukám ezt a nevet szerette volna nekem adni, de aztán anyukám döntött és Mónika lettem. :) Lány nevek közül tetszik még az Ágota, Bodza, Lujza, Viola. Fiú nevek közül a Botond, Csongor, Levente, Nándor.

Szóval mindenképpen valami magyar eredetű nevet választok majd. :)

2010. jún. 3. 14:44
 56/81 anonim ***** válasza:
66%
Bocsi 12:55 de tényleg piszkálni fogják a gyerekedet. Nem fogja neked megköszönni...úgyhogy már most mondom, hogy NEM attól lesz valaki különleges,mert a neve ilyen. Akik ilyen-olyan "szép" nevet adtak a gyerekének, ne reménykedjenek, hogy ezzel fog élni, nevet fog változtatni úgyis. A gyerekek meg már egyre fiatalabb korban kezdenek el piszkálódni mindenfélével sajnos. Tehát lehet gondolkodni.
2010. jún. 3. 14:56
 57/81 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Lánynevek közül a Bianka, Lorina és a Linda tetszik nagyon.

Ha fiú lesz akkor Benedek vagy Kristóf lesz. :)

2010. jún. 3. 14:58
 58/81 anonim ***** válasza:
100%

kisfiam Flórián lett(3 éves)

szeretnénk még babát ha fiú lesz Levente vagy Béla

ha lány lesz Eszter lesz.

2010. jún. 3. 15:07
 59/81 anonim ***** válasza:
100%

Szia !

Ha lesz gyerekem akkor....

ha Fiu lesz: Martin , Károly illetve a Martin helyett a Tamáson gondolkodtam , mivel a bátyám Tamás , de az unokatesóm (akit nagyon szeretek Károly ) Azrán lehet hogy Károly - Tamás lesz :)

Ha lányom akkor pedig Kiara - Lívia, vagy Kiara-Kinga :)

A páromnak Kiss a vezetékneve 5 éve vagyunk együtt , ha tőle születne gyerekem akkor Kiss Kiara Kinga lenne :P

Szép napot !

2010. jún. 3. 15:18
 60/81 anonim ***** válasza:
80%
* fiú
2010. jún. 3. 15:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!