Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan neveznéd/nevezed el a...

Hogyan neveznéd/nevezed el a gyerekedet?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyon sok kérdést láttam, hogy "tetszik-e nektek ez a név...?" és általában minden névre több nem válasz érkezett, mint igen, ami persze nem baj, mert legalább színesebb válaszokat fogok most kapni :) Engem most az érdekel, hogy melyik nevet adnátok legszívesebben a gyereketeknek, vagy melyik nevet adtátok, ha már van gyereketek :) Mindenkit felpontozok és kérik mindenkit, hogy ne pontozzanak le senkit azért, mert valamelyik név nem tetszik, minden olyan válasz, amely tényleg válasz a kérdésre hasznosnak minősül :) Nagyon köszönöm előre is! :)
2010. jún. 3. 12:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/81 anonim ***** válasza:
75%
Én sem tudom, ki az a hülye, aki pontoz...még értelme sincs.
2010. jún. 3. 13:15
 42/81 anonim ***** válasza:
100%

Lány: Abigél (bár ezt a párom miatt még átgondolom, neki ugyanis az anti-gél jut eszébe a névről:P), Gerda, Anna, Eszter

Fiú: Koppány, Ajtony, Zétény, Apor, Csanád, Botond...

Még nincs gyerekem, de a nevek rám lesznek bízva, azt hiszem ezekből válogatok majd amikor aktuális...(reményeim szerint 3-4 ev)

2o-L

2010. jún. 3. 13:16
 43/81 anonim ***** válasza:
100%

13:05-ös vagyok :)

Nagy gondolkozásomban kihagytam a Gerdát, pedig már évek óta tuti, hogy Gerda és Auróra lesz az első két lányom, ha lesz :D De miért ne lenne, sok gyereket akarok:)

2010. jún. 3. 13:18
 44/81 anonim ***** válasza:
100%

2 éves lányomat Maja Lilinek hívják.

Ha lesz még egy gyerekünk, ha lány lesz, akkor Lara Petra lesz, ha fiú akkor Dániel. Szeretnénk a fiúnak is 2 nevet adni, de még a második nincs meg. :)

2010. jún. 3. 13:24
 45/81 anonim ***** válasza:
100%

1 lányom van,Vanda nevet kapta.Én vetettem fel a páromnak és neki is nagyon tetszett,ráadásul nagyon megy a vezetéknevéhez.

Ami tetszik benne,hogy "erős" hagzású név és nem igazán becézhető,mert kifacsart lesz sztem.

Amúgy totálisan illik a lányomra 1.5 éves.

Nekem fiúnévben a Vajk tetszik(nagyon) és a Solt(nem elírás).

2010. jún. 3. 13:24
 46/81 anonim ***** válasza:
81%
Szia! Lányomnak Napsugár a neve.
2010. jún. 3. 13:25
 47/81 anonim ***** válasza:
100%

En most vagyok 1t hetes babas, es ugy erzem fiu lesz :) mindenkepp a Gergo nevet kapja (fiu ikertestverem meghalt mikor szulettunk, o Gergo lett volna...), de tetszik meg a Bulcsu is :)

De ha megis leany lesz, akkor Eszter, Csenge, Irisz, Maya talan meg a Bibirka, vagy az anyuci utan a Boglarka vagy Katalin :)

Sok szep nev van, nehez valasztani :)

2010. jún. 3. 13:28
 48/81 anonim ***** válasza:
70%
Hunor és Magor
2010. jún. 3. 13:30
 49/81 anonim ***** válasza:
100%
Elozo vagyok, 12 hetes babas :)
2010. jún. 3. 13:31
 50/81 anonim ***** válasza:
51%

Hát utálni fognak, mert nem magyar neveket választanék, de kiköltözöm, szóval:

Lány: Daisy, Sophie, Lilah

Fiú: Dorian, Demetri, Roman

Aki vágja az anyanyelvi kiejtést, azt tudja, milyen szépek. Egyébként nem tervezek gyereket, de ezeket már kislány korom óta megálmodtam.

2010. jún. 3. 13:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!