Hogyan neveznéd/nevezed el a gyerekedet?
Lány: Abigél (bár ezt a párom miatt még átgondolom, neki ugyanis az anti-gél jut eszébe a névről:P), Gerda, Anna, Eszter
Fiú: Koppány, Ajtony, Zétény, Apor, Csanád, Botond...
Még nincs gyerekem, de a nevek rám lesznek bízva, azt hiszem ezekből válogatok majd amikor aktuális...(reményeim szerint 3-4 ev)
2o-L
13:05-ös vagyok :)
Nagy gondolkozásomban kihagytam a Gerdát, pedig már évek óta tuti, hogy Gerda és Auróra lesz az első két lányom, ha lesz :D De miért ne lenne, sok gyereket akarok:)
2 éves lányomat Maja Lilinek hívják.
Ha lesz még egy gyerekünk, ha lány lesz, akkor Lara Petra lesz, ha fiú akkor Dániel. Szeretnénk a fiúnak is 2 nevet adni, de még a második nincs meg. :)
1 lányom van,Vanda nevet kapta.Én vetettem fel a páromnak és neki is nagyon tetszett,ráadásul nagyon megy a vezetéknevéhez.
Ami tetszik benne,hogy "erős" hagzású név és nem igazán becézhető,mert kifacsart lesz sztem.
Amúgy totálisan illik a lányomra 1.5 éves.
Nekem fiúnévben a Vajk tetszik(nagyon) és a Solt(nem elírás).
En most vagyok 1t hetes babas, es ugy erzem fiu lesz :) mindenkepp a Gergo nevet kapja (fiu ikertestverem meghalt mikor szulettunk, o Gergo lett volna...), de tetszik meg a Bulcsu is :)
De ha megis leany lesz, akkor Eszter, Csenge, Irisz, Maya talan meg a Bibirka, vagy az anyuci utan a Boglarka vagy Katalin :)
Sok szep nev van, nehez valasztani :)
Hát utálni fognak, mert nem magyar neveket választanék, de kiköltözöm, szóval:
Lány: Daisy, Sophie, Lilah
Fiú: Dorian, Demetri, Roman
Aki vágja az anyanyelvi kiejtést, azt tudja, milyen szépek. Egyébként nem tervezek gyereket, de ezeket már kislány korom óta megálmodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!