Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan neveznéd/nevezed el a...

Hogyan neveznéd/nevezed el a gyerekedet?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyon sok kérdést láttam, hogy "tetszik-e nektek ez a név...?" és általában minden névre több nem válasz érkezett, mint igen, ami persze nem baj, mert legalább színesebb válaszokat fogok most kapni :) Engem most az érdekel, hogy melyik nevet adnátok legszívesebben a gyereketeknek, vagy melyik nevet adtátok, ha már van gyereketek :) Mindenkit felpontozok és kérik mindenkit, hogy ne pontozzanak le senkit azért, mert valamelyik név nem tetszik, minden olyan válasz, amely tényleg válasz a kérdésre hasznosnak minősül :) Nagyon köszönöm előre is! :)
2010. jún. 3. 12:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/81 anonim ***** válasza:
100%
Izabella nevet kapja a kislányom.édesapám nagynénjének második neve volt, neki nme született gyereke, de nagyon sokat vigyázott rám kiskoromban és nagyon szerettem őt.
2010. jún. 3. 13:06
 32/81 A kérdező kommentje:

Igazán nagyon szép nevek :):) Mindenkinek gratulálok a babájához/gyerekeihez, a várandósoknak is :) Akinek pedig sok gyereke van annak még jobban :):)

Várok még válaszokat, nagyon szép nevek, tényleg :):)

2010. jún. 3. 13:07
 33/81 anonim ***** válasza:
100%

lány: Zoé, Izabella, Veronika, Karin (nagyon tetszett még a Noémi is,de mivel a párom exét -aki nem épp szivem csücske-így hívják,már nem adnám a gyerekemnek)

Fiú: János, Imre, Zoltán,

Még nincs gyerekem, ezek csak azok a nevek,amik most tetszenek :)

22/L

2010. jún. 3. 13:07
 34/81 anonim ***** válasza:
100%

Két fiam van:Áron és Milán.

A következő baba ha kisfiú Xavér,ha kislány Tamara.

2010. jún. 3. 13:08
 35/81 A kérdező kommentje:
Jajj! Kérlek akár tetszenek a többiek által írt nevek, akár nem, ne pontozzátok le őket! Mindent választ felfelé pontoztam, de látom van már elég sok, ami le lett pontozva, pedig itt nem létezik rossz válasz, mindegyik hasznosnak minősül!
2010. jún. 3. 13:09
 36/81 anonim ***** válasza:
100%

Dorottya és Balázs, Dávid.

De a névválasztásunkat miért kell lepontozni (tudom, hogy nem a kérdező volt)? Ez ízlés dolga, így egyszerűen ízléstelen lepontozni...

2010. jún. 3. 13:09
 37/81 A kérdező kommentje:
Én sem értem miért pontozzák le, külön kértem, hogy ne, mert tényleg minden válasz hasznos :( Elnézést kérek mindenkitől, akit lepontoztak!
2010. jún. 3. 13:10
 38/81 anonim ***** válasza:
100%

egyébként egyáltalán minek pontozni? ami nekem hasznos, másnak hülyeség és fordítva.

nekem tetszik az Alex és a Alexa. ha majd jönnek így fogják hivni őket

2010. jún. 3. 13:12
 39/81 anonim ***** válasza:
83%

Szia!

Lány: Szira,Jázmin

Fiú: Botond

2010. jún. 3. 13:12
 40/81 anonim ***** válasza:
100%

3 gyermekem van.

Norbert 17é

Arnold 14é

Réka Petra 5hónapos

2010. jún. 3. 13:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!