Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az apákhoz lenne kérdésem....

Az apákhoz lenne kérdésem. Megbántad a gyerekedet?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy botrányosan hangzik, de inkább lelkizősnek szánom. Sok olyan kérdés van, ahol anyáktól kérdezik meg, hogy megbánták-e a gyerekvállalást, de apáktól nem nagyon.

Nyilván van bennünk valami, amitől rossz dolognak gondoljuk, ha valaki megbánja a gyerekvállalást, hisz nem lehet visszacsinálni, és a gyerek sem tehet semmiről. Engem mégis érdekelne, hogy van-e olyan férfi, aki nyilván boldog, és mindennél jobban szereti a gyermekét, de mondjuk másmilyennek hitte, és ha újrakezdhetné, inkább nem szeretne gyereket.

(Kérem, hogy ne szólogassatok be a válaszolóknak!)

2014. nov. 24. 00:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/75 anonim ***** válasza:
95%
21-es: a megbánás és a nem szeretés két külön fogalom...
2014. nov. 24. 10:04
 22/75 anonim ***** válasza:
91%
#21, tudod, még mindig ezerszer inkább a az egymás kölcsönös tisztelete melletti nemszeretést, mint a majomszeretettel megfojtó, a saját elveit és értékrendjét "csak jót akarva" rám erőszakolni akaró toxikus szülőt... erről ennyit.
2014. nov. 24. 10:12
 23/75 anonim ***** válasza:
84%
Szo nem volt arrol hogy nem szeretik a gyereket. A gond ott van hogy egyes anyukak azt gondoljak hogy a gyerek nem fog felnoni ha van 1 perc is amikor mason jar a gondolata es ezt az egesz kornyezetuktol is elvarjak.
2014. nov. 24. 10:12
 24/75 anonim ***** válasza:
24%
Akkor tulajdonképpen ezeknek az apáknak az a baja, hogy nem ők maradtak a középpontban, hanem a gyerek van most a középpontban, ugye?
2014. nov. 24. 10:17
 25/75 anonim ***** válasza:
95%
#24, szerintem mindenki leírta, hogy mi a problémája...
2014. nov. 24. 10:21
 26/75 anonim ***** válasza:
94%
A mi csaladunkban leginkabb megszunt minden mas, igy nem beszelhetunk arrol sem hogy nem a ferj van kozeppontban, mivel meg is szunt letezni gyakorlatilag. De nem csak a ferj hanem ugy unblokk minden. Az anyukat en 3 eve nem is igazan hallottam masrol beszelni, csak ami a gyerekkel kapcsolatos.
2014. nov. 24. 10:25
 27/75 anonim ***** válasza:
53%

Épp ezért írtam.

" Velem a gyerekek születése pillanatától senki sem foglalkozik, senkit sem érdekel egy cseppet sem, hogy mi van velem"

"ott ért véget az élvezhető életem amikor megszületett, azóta csak biodíszlet vagyok meg karbantartó, játékbolt-támogató"

"Hiányzik az úgymond felelősségmentes élet.

Hiányzik az átszexelt éjszakák hada.

Hiányzik a csak Te és csak én hétvége és hiányzik a haverokkal ellébecolt hétvége is. "

Hát erről beszélek. Csakhogy erről nem a gyerek tehet, hanem az, amikor két felnőtt ember nem tudja jól vinni a házasságát.

2014. nov. 24. 10:25
 28/75 anonim ***** válasza:
96%

#27, senki sem mondta, hogy a gyerek tehet róla...leginkább az tehet róla, aki a gyerekszületésre ilyen "elcseszett agyúan" - hogy idézzelek - reagál, hogy teljesen kifordul magából, megszűnik számára minden más, és mindenkitől elvárná, hogy a gyerek legyen az univerzuma középpontjában és hozzá igazítson mindent.

Én mindig is azt mondom, hogy nekem nem a kisgyerekekkel van bajom - azok olyanok, amilyenek, nagyjából kalkulálható - hanem az elősanyásodó-anyatigrisesedő (max tisztelet a kivételnek) anyucikáikkal. Csak tudod, olyan felállás ezekben az életkorokban nincs nagyon, hogy megszabadulsz az ősanyucitól, a gyerek meg akár maradhat... majd keresel mellé egy NORMÁLIS nőt akinek a párja a párja, a gyerek meg a gyerek, és egyiket se akarja a másik alá rendelni beteges módon.

2014. nov. 24. 10:37
 29/75 anonim ***** válasza:
34%

Ja egyébként nyugodtan nullázzatok le, tudom, hogy annak szól, hogy rosszul esik olvasni, amit írok, és ha ez segít a frusztráció levezetésében, hát nyomjátok csak azt a piros kezet.

Megjegyzem azért azt is, hogy egy jó, szeretetteljes házasságban ritkábban fordul elő az, hogy az anya a gyerek felé fordul, és kevésbé a férj felé. Tehát ahol a feleség nem foglalkozik annyit a férjével, amennyit az szeretne, ugyan, tegye már fel a kérdést, hogy ő vajon mit csinált rosszul?

2014. nov. 24. 10:45
 30/75 anonim ***** válasza:
93%

27-es: a legfontosabb! mondatomat hagytad ki a bemásolásodban...: HIÁNYZIK A FELESÉGEM!

Nem véletlenül írtam ezt a legelső indokként, és nem véletlenül írtam nagy betűvel... ugyanis időnként ordítani tudnék, annyira hiányzik...

2014. nov. 24. 10:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!