Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kit választanál? A napokban...

Kit választanál? A napokban születendő első gyermekedet, vagy azt a férfit, akivel élsz /nem házasságban/, és akinek gyerekkel már nem kellesz? Mert neki a gyerek nem kell.

Figyelt kérdés
A lány félárva /édesanyja halt meg/, munkája van.
2010. jan. 21. 20:17
 81/125 anonim ***** válasza:
74%
És változott valamit a helyzet? Biztos szép kisbaba!
2010. jan. 29. 15:20
 82/125 anonim ***** válasza:
91%

hát a nő egy szemét, hogy lehet ilyet csinálni??? nem csak a pasi tudta nélkül, de AKARATA ELLENÉRE lett terhes...így akarta megfogni? szánalmas, komolyan..ennek ellenére természetesen a gyereket választanám, az a férfi még nem született meg, akiért a gyermekemről lemondanék :) egyébként a bíróság meg fogja ítélni a gyerektartást, de ez nagyon igazságtalan dolog. az igazságos az lenne, hogy egye meg, amit főzött...de a bíróság a gyerek érdekét nézi.

(megmutattam ezt a kérdést a férjemnek is, kb. olyan szinten akadt ki rajta, mint én...elnézést, ha elragadtattam magam)

2010. jan. 29. 15:41
 83/125 anonim ***** válasza:
74%
Hú nagy buli van! Persze hogy a gyereket választanám.
2010. jan. 29. 16:06
 84/125 anonim ***** válasza:
89%
mi lett? kirakta? :S szerintem a lány a hibás ha előre megvolt bezsélve hogy nem kell gyerek akkor minek csinálta ezt...
2010. jan. 29. 16:46
 85/125 anonim ***** válasza:
89%

Sikerült végig olvasnom az egészet...

A baba és anyukája jól vannak?

Nem így kellett volna ennek a lánynak a pasit megtartani. Mert így nem megtartja, hanem elűzi magától. Ő nem akart gyereket, nyakába varta a csaj, anélkül, hogy egy árva szóval is megkérdezte volna, hogy akarja-e. Ezt én undorítónak tartom. (nő vagyok, 2 gyerekes anya)

Amire lehet esély, hogy ha az apa meglátja a gyerekét, elfelejt mindent. Na nem a nőbe lesz újra szerelmes, hanem nem fogja eldobni magától azt a kis ártatlan csöppséget.

Hányan örülnének ha lehetne babájuk, és az ilyeneknek meg pikk-pakk összejön :S

2010. jan. 29. 16:48
 86/125 anonim ***** válasza:
70%
én a köjköt választanám :P
2010. jan. 29. 17:08
 87/125 anonim ***** válasza:
65%
Ha olyan férfit választasz akinek nem kellesz gyerekkel akkor nagy hülye vagy. Úgyis talál okot arra hogy miért dob el. Ha nem a gyerek miatt akkor lesz más baja.
2010. jan. 29. 17:08
 88/125 A kérdező kommentje:

A kisbaba egészségesen született és valószinű gyönyörű is, mert a szülők is szépek.

Azonnal örökbe adták, az édesanya meg sem nézte!

Hozá kell tennem, hogy az anya nővére szereplője volt az egyik valóság shownak és állandóan örökbe akart fogadni. De, hogy mennyire lehet komolyan venni az ilyen kijelentéseket? Nos annyira, hogy mikor ezt a babát meg kellett volna menteni a család számra, sehol sem volt.

2010. jan. 29. 17:09
 89/125 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a leírtak alapján azt kell mondani, hogy a lehető legjobb a gyermeknek ez a megoldás volt, így minden valószínűséggel egy olyan családba került, ahol talán már évek óta erre vártak és tiszta szívből szeretni fogják.
2010. jan. 29. 17:23
 90/125 anonim ***** válasza:
65%

Szomorú vége lett!!! De vajon nem fogják megbánni a lány és a fiú is?

Nem lesz bennük egy érzés, hogy valahol van egy gyermekem?

2010. jan. 29. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!