Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kit választanál? A napokban...

Kit választanál? A napokban születendő első gyermekedet, vagy azt a férfit, akivel élsz /nem házasságban/, és akinek gyerekkel már nem kellesz? Mert neki a gyerek nem kell.

Figyelt kérdés
A lány félárva /édesanyja halt meg/, munkája van.
2010. jan. 21. 20:17
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/125 anonim ***** válasza:
100%
utolsó.. el kellett volna olvasni a pár oldal választ.. és akkor nem támadnád így a pasast..
2010. jan. 31. 08:50
 122/125 anonim ***** válasza:
81%
Sajnalom. szomoru lett a vege. Barmennyire is hibas a csaj, az en velemenyem tovabbra is nincs az a pasi ezen a foldkereksegen h lemondanek egy csodarol, egy csoppsegrol. Magam is anya vagyok es az elmeny mikro eloszor a kezembe adtak es megfogta a kezem leirhatatlan. en imadom a kislanyom es en felnevelnem egyedul is akar gyerektartas nelkul is. Ahogy elottem irtak pasi van tucatszam de gyermeked nem biztos h lehet tucatszamra.
2010. febr. 1. 12:24
 123/125 A kérdező kommentje:
Sokat beszélgettünk e kérdés kapcsán. Megtörtént az, amit sejteni lehetett, én szinte biztos voltam benne. A fiú kidobta a lányt /3 év után/, aki azóta magát az iwiwen "özvegynek" aposzrofálja magát. Szerintem ez azért túlzás, hiszen 23 éves és még nem is volt házas.
2010. máj. 6. 19:27
 124/125 anonim ***** válasza:
100%
És emiatt dobta el magától a saját gyerekét. Most se pasi, se gyerek. Jól megcsinálta, gratulálok.
2012. okt. 1. 08:49
 125/125 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Jársz még ide esetleg? Már egész nagy az az akkori kisbaba. Tudsz róla valamit?

2018. nov. 14. 23:54
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!