Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kit választanál? A napokban...

Kit választanál? A napokban születendő első gyermekedet, vagy azt a férfit, akivel élsz /nem házasságban/, és akinek gyerekkel már nem kellesz? Mert neki a gyerek nem kell.

Figyelt kérdés
A lány félárva /édesanyja halt meg/, munkája van.
2010. jan. 21. 20:17
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/125 anonim ***** válasza:
7%

Utolsó:

Na ne,szóval szegény fiú nem tudja,mitől lehet gyerek,akkor hogyan is csinálta?

ha valakinek nem kell,akkor az védekezzen,ne utólag magyarázkodjon,hogy hát azt mondta szed gyógyszert,azt hittem húz gumit...

Ha autóbalesetet okoz valaki,nem ússza meg annyival,hogyhát azt hittem megáll a másik.Akkor egy gyerek élete kevesebb egy autónál?

Ha valaki kufircol,akkor legyen tisztában vele,hogy abból gyerek is lehet.És olyannal ne tegye,akitől nem akar gyereket.Ennyi.Ha annyira dugni akar,fizessen meg egy hivatásost.De ez az átvertek duma szánalmas.

Hosszú távon a lány jobban jár,hogy már most kiderült a fiú jelemtelensége,mondjuk 40 évesen mellrákosan rakná ki a pasi,mert hát ő nem így képzelte,neki egy mellel a nő nem kell...most még találhat normális pasit maga mellé.(egyébként ha megszületik a gyerek,simán mehet a pasi is,ha okos a lány és kéri a lakás kizárólagos használati jogát)

2010. jan. 24. 16:18
 52/125 anonim ***** válasza:
100%
Nem írtam azt, hogy nem tudja a fiú, hogyan lesz a gyerek. De ha egy pár együtt él, akkor nyilván meg is beszélték, hogy a lány gyógyszert szed. És a csaj mélyen kussolt arról, hogy sunyiban abbahagyta. Szerinted ez tán tisztességes?
2010. jan. 24. 16:32
 53/125 anonim ***** válasza:
88%
"És olyannal ne tegye,akitől nem akar gyereket." 1. Te ezt minden alkalommal betartottad, egész életedben? 2. Olyannal se akarjon, aki tőle nem akar gyereket. Ez pedig a csajra vonatkozik, nem?
2010. jan. 24. 16:33
 54/125 anonim ***** válasza:
27%

Be bizony.

ha valakivel ágyba bújtam,akkor ha úgy alakul volna tudtam volna vele élni,mert többek közt ő lett volna a gyermekeim apja.

Lehet jellemhiba ,de nem éreztem szükségét,hogy minden hétvégén mással legyek és még a nevét is tudom mindegyiknek...

2010. jan. 24. 16:38
 55/125 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem meg ha az ember(pár) nem akar gyereket, akkor védekezik. Ha egy pár megbeszéli, hogy melyikük fog így vagy úgy védekezni, akkor neki kutya kötelessége szólni róla, ha a védekezési formát abbahagyta. Mert ez a gyerek nem véletlenül jött össze, hanem az egyik fél akaratából, és a másik fél már a fogantatáskor sem akarta. De végülis persze, az ilyen sunyi k*rvák még ki is tudják túrni a pasit a lakásából, akit végig az orránál fogva vezettek. Ő nem akart gyereket, Ő úgy tudta, meg is tesznek érte mindent, most hogy lesz gyerek Ő még mindig nem akarja, és ezért Őt túrják ki még a lakásából is. Hát gratulálok. A csaj meg majd ott pöffeszkedik, mert összehozta magának, hogy a másikat megkerülve érvényesítse az akaratát, amit csak ő akart egyedül, de úgy, hogy ehhez a másik fél is kellett, ezért jól becsapta. Neked aztán van egy értékrended.
2010. jan. 24. 16:53
 56/125 anonim ***** válasza:
78%

Te jó isten, a csaj TITOKBAN abbahagyta a gyógyszert, és a pasi a szemét!???? Hát ez a tipikus idegbeteg tigrisanya gondolkozás. Jellemhibád lehet hogy nincs, de hogy a logikáddal baj van...! Az tuti...

A csaj meg tudta hogy a pasinak nem kell gyerek, nem is szólt neki és akkor most még elvárja hogy a pasi váljon boldog apukává? Felelőtlen p*csa, és ezt a gyereke meg a pasi szívja meg!

2010. jan. 24. 17:19
 57/125 anonim ***** válasza:
40%

Látom nagy divat nálad az anyatigrisezés,kár hogy ennek semmi köze hozá.

Ha van ahhoz eszem,hogy dugjak,akkor azt is illik tudnom,hogy -még védekezés mellett is-gyerek lehet belőle.A gyerek felé felelősséggel tartoznak a szülei(nem azért hogy idős korukban legyen aki pelenkázza őket,hanem azért mert az a gyerek még nem önellátó..)

Neked a dolog melyik része nem megy?

2010. jan. 24. 19:02
 58/125 anonim ***** válasza:
100%
Mivel van gyerekem, tisztában vagyok azzal, hogy mit kell tenni egy újszülöttel, de kicsit más a szituáció, ha védekezés mellett csúszik be egy baba, és megint más, ha az anya az apát megkerülve, kijátszva esik teherbe. Ne mondja senki, hogy ezért is az apa a felelős.
2010. jan. 24. 19:09
 59/125 anonim ***** válasza:
65%

19.09:

ki mondta,hogy az apa felelős?

Viszont simán kirakná a saját kölkét,mert ugye az ingyenpina az maradhatna.Ezért talán ne avassuk szentté.

2010. jan. 24. 19:12
 60/125 anonim ***** válasza:
87%
Hát gondolom akkor te életben először akkor dugtál amikor gyereket terveztél. Te lehettél a tökéletes szűz feleség, aki mintapéldány volt kamasz és fiatalkorában is... Azta :) Nem hiszem el, hogy ilyen ordítóan szemét csaj és akkor még a pasi a rossz. Áh, nem is a csaj a rossz aki most ilyen helyzetbe hozta a gyerekét is. A fiúnak repesve kéne ugrándozni hogy átverték és első gondolata kéne hogy legyen a felelősség... Hát én már rég kirúgtam volna az ilyen aljas embereket...
2010. jan. 24. 19:13
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!