Kit választanál? A napokban születendő első gyermekedet, vagy azt a férfit, akivel élsz /nem házasságban/, és akinek gyerekkel már nem kellesz? Mert neki a gyerek nem kell.
Nem értem a kérdést.
Ha arról van szó, hogy a pasit válaszd és dobd a gyereket vagy a gyerekkel hagyd ott a pasit akkor a második. A gyerekedet ne add fel semmiért, ez a pasi egy idióta hagyd ott.
Én nem akarok gyereket soha, de szerintem ha már gyerekkel nem kellesz neki akkor nehogy vele maradj!
Milyen anya,milyen anya.
Még semmilyen.Most fog szülni,egyedül van,szeretetre vágyik,fél attól mit fog egyedül csinálni a gyerekkel soroljam még?
kedves kérdező!
Gyerekünk nem sok lehet,viszont pasikkal teli van a világ.
Kedve Kérdező!Fiatal vagy még gondolom,kisgyerekkel kapós leszel(sok férfi direkt kisgyermekes anyukákra hajt,hiszen egy kisgyermeket könnyű szeretni,a gyermek is elfogadja,anyuka meg nem "élni akarja az életét"-sokszor az ő pénzéből)
Szóval hidd el,vannak akik arra várnak,hogy szerethessenek igazán TITEKET.Ne becsüld magadat alá,sem nőként,sem anyaként nem kell megalázkodnod senkinek soha.Dobd ki azt a pasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!