Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kit választanál? A napokban...

Kit választanál? A napokban születendő első gyermekedet, vagy azt a férfit, akivel élsz /nem házasságban/, és akinek gyerekkel már nem kellesz? Mert neki a gyerek nem kell.

Figyelt kérdés
A lány félárva /édesanyja halt meg/, munkája van.
2010. jan. 21. 20:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/125 anonim ***** válasza:
91%
A gyerek mindjárt itt van. Mi a kérdés? Hogy megszüljed-e? Ez már nem választás kérdése. És ha a férfit választod, mit csinálsz a gyerekkel? Kidobod, mert felesleges? Mit akarsz te már választani? Lekéstél róla. Egyértelmű a gyerek, a férfi meg mehet amerre akar.
2010. jan. 21. 20:30
 12/125 anonim ***** válasza:
90%

Nem értem a kérdést.

Ha arról van szó, hogy a pasit válaszd és dobd a gyereket vagy a gyerekkel hagyd ott a pasit akkor a második. A gyerekedet ne add fel semmiért, ez a pasi egy idióta hagyd ott.

Én nem akarok gyereket soha, de szerintem ha már gyerekkel nem kellesz neki akkor nehogy vele maradj!

2010. jan. 21. 20:32
 13/125 anonim ***** válasza:
83%
És milyen az az anya aki ezen gondolkodik????
2010. jan. 21. 20:34
 14/125 anonim ***** válasza:
96%
Most már csak a gyereket választhatod.Akkor kellett volna gondolkodnod,mielőtt teherbeestél.Akkor voltál felelőtlen,most legalább ne legyeél az.
2010. jan. 21. 20:37
 15/125 anonim ***** válasza:
22%
Természetesen a páromat, én nem akarok gyereket, de ha akarnék akkor is a párom lenne a legfontosabb az életemben. De mondjuk nem is hagynám hogy gyereket csináljon nekem. De szerintem ezt neked kéne eldönteni. Talán nem tervezett volt? Ha végig nem kellett neki akkor megértem, Ha csak most jött rá az már más.
2010. jan. 21. 20:38
 16/125 anonim ***** válasza:
88%
Válaszd anyám a férfit. A gyereket dobd kukába, vagy hagyd ott a kórházban. Minek az a kölyök, csak a baj van vele. Bezzeg a férfi, az aztán igen. Az ilyet nagyon meg kell ám becsülni!
2010. jan. 21. 20:41
 17/125 anonim ***** válasza:
74%
Mi közöd hozzá? Úgy ír a kérdező is mintha minden csak a szemét férfi hibája lenne... Ő is benne volt akkor most vállalja...
2010. jan. 21. 20:42
 18/125 anonim ***** válasza:
92%
nyilvánvaló,h. a gyereket. miért, mit csinálnál vele? O.o elveteted v örökbeadod egy olyan hülye férfi kedvéért, aki ezt kívánná?
2010. jan. 21. 20:43
 19/125 anonim ***** válasza:
87%

Milyen anya,milyen anya.

Még semmilyen.Most fog szülni,egyedül van,szeretetre vágyik,fél attól mit fog egyedül csinálni a gyerekkel soroljam még?

kedves kérdező!

Gyerekünk nem sok lehet,viszont pasikkal teli van a világ.

Kedve Kérdező!Fiatal vagy még gondolom,kisgyerekkel kapós leszel(sok férfi direkt kisgyermekes anyukákra hajt,hiszen egy kisgyermeket könnyű szeretni,a gyermek is elfogadja,anyuka meg nem "élni akarja az életét"-sokszor az ő pénzéből)

Szóval hidd el,vannak akik arra várnak,hogy szerethessenek igazán TITEKET.Ne becsüld magadat alá,sem nőként,sem anyaként nem kell megalázkodnod senkinek soha.Dobd ki azt a pasit.

2010. jan. 21. 20:43
 20/125 anonim ***** válasza:
55%
Ez komoly??? Vagy csak kamu kérdés??? Nem értem!!!
2010. jan. 21. 20:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!