Kit választanál? A napokban születendő első gyermekedet, vagy azt a férfit, akivel élsz /nem házasságban/, és akinek gyerekkel már nem kellesz? Mert neki a gyerek nem kell.
Figyelt kérdés
A lány félárva /édesanyja halt meg/, munkája van.2010. jan. 21. 20:17
31/125 anonim válasza:
21.25.menjél írjál magadnak privit.Más szórakozád úgy sincs,pasit max.neten látsz.
Igen lehet ezen az oldalon két nő aki nem akar gyereket,de hogy ugyanakkora százalékuk legyen,ráadásul ugyanolyan stílusban,hibákkal írjon!(egyébként itt felpontozlak,ott le,aztán holnap megnézzük a százalékokat!)
32/125 anonim válasza:
A férfit akit szeretek, ez egyértlemű. Nem lehet fontosabb egy olyan "valaki" aki még meg sem született.
33/125 anonim válasza:
Igen 51ezer emberből nem lehet két hasonló gondolkodású ember azonos százalékkal. Tudod undorítóan nagy barom vagy... Mit érdekelnek téged más emberek! Megy hőd ideje dugni!
34/125 anonim válasza:
Természetesen a gyermekemet!A férfi egy k...g,b...i.
35/125 anonim válasza:
"kedves" uccsó!felfogtuk,hogy Te nem akarsz gyereket,megjegyzem,meg sem érdemelné az a pici,hogy ilyen anyja legyen...
a kérdésre:én az életemnél is jobban szerettem és szeretem is a Páromat.De ha választanom kellet volna közte és a babánk között,tuti hogy a babát választottam volna,ez nem is kérdés!
36/125 A kérdező kommentje:
Hogy ki kicsoda? Nos: adott egy lány /21 éves/, félárva, dolgozik. A fickóval együtt él, de nem a férje. A férfinek is van munkája /mérnök/. A gyerek apja a férfi, de neki a gyerek nem kell és a továbbiakban a lány sem a gyerekkel. A lánynak kellene választania. Az élettárs, vagy a gyermeke között.
2010. jan. 21. 21:31
37/125 A kérdező kommentje:
Nem tervezett kisbaba. Nem én vagyok a főszereplő, de a család tagja vagyok. A lány /próba-szerencse alapon/ abbahagyta a fogamzásgátlót, tulajdonképpen félrevezette a férfit. Szó sem volt közös elhatározásról.
2010. jan. 21. 21:36
38/125 anonim válasza:
Jah, ha kellett a gyerek, akkor takarodjon szépen el a csaj és egy fillér se kelljen a pasitól. Ha már ocsmány módon szórakozik, csinálja egyedül az egészet. Az ilyen nőket fel kéne akasztani.
39/125 A kérdező kommentje:
A baba egy-két nap múlva meg fog születni. A férfi felajánlotta, hogy gyerek nélkül mehet tovább a kapcsolat. De gyerekkel egy percig sem.
2010. jan. 21. 21:51
40/125 A kérdező kommentje:
Feltétlen megirom a végkifejletet.
2010. jan. 21. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!