Kit választanál? A napokban születendő első gyermekedet, vagy azt a férfit, akivel élsz /nem házasságban/, és akinek gyerekkel már nem kellesz? Mert neki a gyerek nem kell.
Egyertelmuen a gyereket valasztanam. Ha pasinak nem kellenek gyerekestul akkor sehogysem kelljek. Azert a pasi is ott volt a helyszinen mikor megesett a dolog. En az eset utan h kenyszeritve lennek h lemondjak a picurrol sosem tudnam korlatlanul szeretni a parom es sosem tudnek tisztelettel ra tekinteni es innentol kezdve kapcsolatrol sem lehet beszelni max fizikalis kapcsolatrol. BAr egy kapcsolatnak az oszintesseg az alapja es nyilvan a lany nem volt oszinte DE megis egy kis emberke eleterol beszelunik akinek elsosorban a mamira van szuksege es nem neveloszulokre. es nyilvan ha lany igy teherbe esett o mar vagyott gyerekre es lehet h azt gondolta igy megpuhitja a parjat. azonban vannak olayn ferfiak akik sosem akarnak gyereket. en mikor part valastzottam erre ugyeltem, azokat a pasikat elhajtottam a fenebe akik nem akartak gyereket, mert en tudtam h csaladra vagyok es egy ilyen pasi nem tudja megadni nekem azt amire vagyok.
egy gyonyoru 5 hos kislany anyukaja
Mindent leírtak előttem, most már én is csak arra vagyok kíváncsi, hogy miért csak most pattant ki ez a dolog? A férfi nem tudta 9 hónapig, hogy terhes a lány?
Véleményem, nekem nagyon fontos a gyermekem, aki most 8 hónapos, férfit találhatok másikat, de lenézem az ilyen nőket, akik kijátszva azt, akit elvileg szeretnek, hirtelen nem védekeznek és teherbe esnek. Szóval csak magára vessen, ha nem kell a pasinak. A születendő babát meg sajnálom, hogy nem lesz szerető családja.
Nem most pattant ki a dolog, hiszen együtt élnek, miközben a terhesség növekszik.
Egyenlőre ott tart a dolog, hogy a fiú nem vállalja a lányt gyerekkel akkor se, ha tőle születik majd meg.
Ne mond,hogy a lány még a pasival van!
Mi a fenéért nem rúgta ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!