Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kit választanál? A napokban...

Kit választanál? A napokban születendő első gyermekedet, vagy azt a férfit, akivel élsz /nem házasságban/, és akinek gyerekkel már nem kellesz? Mert neki a gyerek nem kell.

Figyelt kérdés
A lány félárva /édesanyja halt meg/, munkája van.
2010. jan. 21. 20:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/125 anonim ***** válasza:
100%
És ez csak most, a gyerek születése előtt pár nappal pattant ki? Ha már a csajnak ennyi esze volt, akkor viselje a következményeket (amúgy oltári hülye az ilyen nő), ne a gyerek igya meg a levét azzal, hogy intézetben kell felnőnie. Bár lehet, ha örökbe adná nő a gyereket, akkor értelmes emberekhez kerülne, és nem ilyen idóta, korlátolt hülyék nevelnék, mint amilyen az anyja. Már bocs, de az ilyen sunyi és számító emberekről ez a véleményem.
2010. jan. 21. 22:55
 42/125 anonim ***** válasza:
67%

Egyertelmuen a gyereket valasztanam. Ha pasinak nem kellenek gyerekestul akkor sehogysem kelljek. Azert a pasi is ott volt a helyszinen mikor megesett a dolog. En az eset utan h kenyszeritve lennek h lemondjak a picurrol sosem tudnam korlatlanul szeretni a parom es sosem tudnek tisztelettel ra tekinteni es innentol kezdve kapcsolatrol sem lehet beszelni max fizikalis kapcsolatrol. BAr egy kapcsolatnak az oszintesseg az alapja es nyilvan a lany nem volt oszinte DE megis egy kis emberke eleterol beszelunik akinek elsosorban a mamira van szuksege es nem neveloszulokre. es nyilvan ha lany igy teherbe esett o mar vagyott gyerekre es lehet h azt gondolta igy megpuhitja a parjat. azonban vannak olayn ferfiak akik sosem akarnak gyereket. en mikor part valastzottam erre ugyeltem, azokat a pasikat elhajtottam a fenebe akik nem akartak gyereket, mert en tudtam h csaladra vagyok es egy ilyen pasi nem tudja megadni nekem azt amire vagyok.

egy gyonyoru 5 hos kislany anyukaja

2010. jan. 22. 13:43
 43/125 anonim ***** válasza:
62%
En szivbol sajnalom azokat akik nem akarnak gyereket. nem tudjak mit mulasztanak el az elettol. Isten legnagyobb aldasai. Igaz nehez melo mert 24/7 munka, de annal jobb es boldogabb pillanat nincs mikor megismer es ram mosolyog mikro atolel es testbeszedevel mondja szeretlek mama. Es nem minden no azert szul h szuljon vannak olyanok akik csaladra vagynak. pl jomagam is. es nem erzem magam tehennek meg semmilyen allatnak mert eletetet adtam egy csosegnek. eletem legszebb pillanatai a vele eltoltott ido.
2010. jan. 23. 00:26
 44/125 anonim ***** válasza:
83%

Mindent leírtak előttem, most már én is csak arra vagyok kíváncsi, hogy miért csak most pattant ki ez a dolog? A férfi nem tudta 9 hónapig, hogy terhes a lány?

Véleményem, nekem nagyon fontos a gyermekem, aki most 8 hónapos, férfit találhatok másikat, de lenézem az ilyen nőket, akik kijátszva azt, akit elvileg szeretnek, hirtelen nem védekeznek és teherbe esnek. Szóval csak magára vessen, ha nem kell a pasinak. A születendő babát meg sajnálom, hogy nem lesz szerető családja.

2010. jan. 23. 07:08
 45/125 A kérdező kommentje:

Nem most pattant ki a dolog, hiszen együtt élnek, miközben a terhesség növekszik.

Egyenlőre ott tart a dolog, hogy a fiú nem vállalja a lányt gyerekkel akkor se, ha tőle születik majd meg.

2010. jan. 23. 13:31
 46/125 anonim ***** válasza:
77%

Ne mond,hogy a lány még a pasival van!

Mi a fenéért nem rúgta ki?

2010. jan. 24. 14:53
 47/125 anonim ***** válasza:
68%
Mi az, hogy nem vállalja? Akkor szevasz, le is út, fel is út!Egy percet se töltenék vele, ha szülés előtt 2 nappal találja ki, hogy nem kell a baba. Igaz, a csaj se piskóta,így akarta megtartani a srácot. De akkor is, volt idő meggondolni a dolgot.
2010. jan. 24. 15:19
 48/125 A kérdező kommentje:
A lány lakik a fiú házában, így a fiút nem lehet/ne kirugni, legfeljebb a lány mehetne el.
2010. jan. 24. 15:31
 49/125 A kérdező kommentje:
A fiú nem a szülés előtt találta ki, hogy nem szertné a gyereket, hanem már az elején, mikor megtudta. Akkor viszont már nem lehetett szó abortuszról. A lány későn szólt.
2010. jan. 24. 15:33
 50/125 anonim ***** válasza:
91%
Hát hogy őszinte legyek, igaza van a pasinak. Ez a gyerek az ő megkérdezése nélkül jött össze, neki fogalma sem volt róla, hogy teherbe ejtheti a csajt. Szerintem a csaj húzza el a belét, mert gerinctelen dolog amit csinált. Mondom ezt úgy, hogy nő vagyok, és anya is.
2010. jan. 24. 16:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!