Kit választanál? A napokban születendő első gyermekedet, vagy azt a férfit, akivel élsz /nem házasságban/, és akinek gyerekkel már nem kellesz? Mert neki a gyerek nem kell.
azert az abortusz sem mindenre megoldas. hisz egy emberke eletet oltjuk meg. Igen a csajnak szolnia kellett volna es atverte a pasast. Tehat e szempontbol hibazott a csaj es nem szent. De a pasas sem egy szent. Most mar megtortent a baj ott van a pottomke aki megszuletik a napokban, nem azon kene gondolkodni ki a szemet meg, mi lett volna ha. Azert a pasas sem egy szent es egy gerinctelen alaknak tartom nem azert mert atvertek, ezert sajnalom, hanem azert h kidobna a sajat gyereket, orokbe adna vagy intezetbe adna, mikozben a csaj meg jo lenne neki ugy ahogy az elottem levoek irtak ingyen k***vanak, ez gusztustalan. attol meg h mernok vki es van egy diplomaja nem jelenti azt h intelligens. lehet h okosnak okos volt h bemagolt par szaz konyvet de ettol meg egy hatalmas bunko. Irom en akinek 3 diplomaja van... az intelligencia nem az iskolapadbol jon...
En pl sosem alltam ossze olyan pasival aki kozolte h nem akar gyereket. en magamrol tudtam h szeretnek csaladot, a legjobb elmeny az eletben, tehat aki ezt nem tudta vagy nem akarta megadni nekem avval nem kotottem ossze az eletem. ezek a dolgok az elso par randi alkalmaval kiderul. Fiatalkoromban volt egy kapcsim 7 evig ahol a srac nem akart sem hazasodni sem gyereket. ahogy az ido telt bennem meg a vagy egyre nott, ebbol kifolyolag szakitottam a pasival. ahogy elottem irok irtak pasi van rengeteg csak meg kell talalni a megfelelot.
en ilyen esetben a csaj helyeben elmennek a gyerekkel egyutt, egyedul nevelnem, a pasinak meg megtiltanam h lassa a gyereket es sosem allnek vele szoba. Sok anyuka neveli egyedul a gyereket es sikeresen. Igen a gyereknek csalad kell anyuka es apuka. de legfokepp az anyuka kell neki. tehat meg mindig jobb ha anyuka egyedul neveli mint h intezetbe kerul a baba.
Komolyan ennyire gáz itt mindenki?
A csaj terhes.A fiú az apa.Most hogyan lett a gyerek,hogy nem,arról nem tehet.Már megvan.Ők a szülei,gondoskodniuk kell róla.
Arra kiváncsi lennék a fiú szülei mit szólnak,hogy ennyire defektes a gyerekük?Ti.a saját gyermeke nem kell neki,de aki átvágta az maradhat...
A drága okos mérnök fiú meg tudhatná,hogyha a lány marad,a gyerek megy,ez nem egészséges gondolkodásra vall.
Azt megérteném,ha azt mondaná gyerek marad,nő megy.Na de így!
Kedves kis kiváncsi!
Nem nem az első alkalommal lettem terhes,viszont nehéz elhinni,de csak olyanokkal szeretkeztem,akikkel a közös életet,gyermekkel együtt fel tudtam volna bármikor vállalni.Ezt mifelénk felelősségteljes gondolkodásnak hívják.Na meg persze nem nagyon szeretem kihasználni az embereket.
A nagyszülőket nem érdekli az unokájuk sorsa?
Így már érthető miért ilyen a fiú...
en nem ertem h miert akarjak egyesek a pasast szentte avatni. oke a csaj sem piskota h nem szolt. DE megis csak egy emberke eleterol beszelunk, akinek egy szereto csalad kellene. en az ilyen pasit lapatra tennem.
az meg egy erdekes kerdes h ugye napokban szuletik a baba, a pasi elobb talalta ki / lett mondva neki h a csaj babat var tole. Miert nem akkor rukkolt elo az ultimatummal? miert most a baba szuletese elott? hat igen eleg szep buszke peldany lehet a srac, mert szerintem besz@rt a felelossegtol h jaj mi lesz vele. es h a nagyszuloket nem erdekli ez is furcsa. az a srac lehet akar professzor is akkor is tapintatlan bunko figura egy jerk!!!
Mert a fiú nem is tett semmit... Becsapták, és a gyereket nem ráerőszakolni kell az emberre. Ő nem akart gyereket, tehát nem egyezett bele, becsapták, nem kötelező neki most szerető apává alakulni. A gyerek nem tehet róla, de attól még a férfinak is lehetnek jogai a döntéshez... A nő itélt ilyen sz*r életet a gyereknek mert megcsináltatt annak ellenére hogy tisztában volt a dolgokkal.
Szerintem tisztességes amennyire lehet egy ilyen szemét dolog után. Megmondta mit akar, sőt még gyerektartást is fizet... A nőt kéne szapulni nem a fiút, aki nem tehet semmiről, csak ősztinte mert ő nem akar apa lenni, nem akar gyereket, és mint más normális ember ő sem válik szerető apáváa parancs, vagy inkább kényszerítő szóra, mert "az kötelessége, akárhogy szólt a történet". Ez nem így megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!