Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kit választanál? A napokban...

Kit választanál? A napokban születendő első gyermekedet, vagy azt a férfit, akivel élsz /nem házasságban/, és akinek gyerekkel már nem kellesz? Mert neki a gyerek nem kell.

Figyelt kérdés
A lány félárva /édesanyja halt meg/, munkája van.
2010. jan. 21. 20:17
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/125 anonim ***** válasza:
100%
Talán a csajnak kellett volna felelősséget vállalni a gyerekért úgy hogy nem hagyja abba szó nélkül a gyógyszert!
2010. jan. 24. 19:14
 62/125 A kérdező kommentje:
A fiú szüleinek tulajdona az önálló ház, amiben laknak. Egészen biztos vagyok abban, hogy megbeszélték a védekezést, mielőtt először lefeküdtek, hiszen a fiú egy okos mérnök srác, a lány egyszerű falusi lány, de nem buta. Itt csak arról lehetett szó, hogy a lány - ki tudja miért - egyszerűen abbahagyta a fogamzásgátló szedését. Gondolom számításból, hiszen nem szólt róla. A fiú a terhességről már akkor szerzett tudomást, mikor nem volt lehetséges az abortusz.
2010. jan. 24. 20:43
 63/125 anonim ***** válasza:
74%

azert az abortusz sem mindenre megoldas. hisz egy emberke eletet oltjuk meg. Igen a csajnak szolnia kellett volna es atverte a pasast. Tehat e szempontbol hibazott a csaj es nem szent. De a pasas sem egy szent. Most mar megtortent a baj ott van a pottomke aki megszuletik a napokban, nem azon kene gondolkodni ki a szemet meg, mi lett volna ha. Azert a pasas sem egy szent es egy gerinctelen alaknak tartom nem azert mert atvertek, ezert sajnalom, hanem azert h kidobna a sajat gyereket, orokbe adna vagy intezetbe adna, mikozben a csaj meg jo lenne neki ugy ahogy az elottem levoek irtak ingyen k***vanak, ez gusztustalan. attol meg h mernok vki es van egy diplomaja nem jelenti azt h intelligens. lehet h okosnak okos volt h bemagolt par szaz konyvet de ettol meg egy hatalmas bunko. Irom en akinek 3 diplomaja van... az intelligencia nem az iskolapadbol jon...

En pl sosem alltam ossze olyan pasival aki kozolte h nem akar gyereket. en magamrol tudtam h szeretnek csaladot, a legjobb elmeny az eletben, tehat aki ezt nem tudta vagy nem akarta megadni nekem avval nem kotottem ossze az eletem. ezek a dolgok az elso par randi alkalmaval kiderul. Fiatalkoromban volt egy kapcsim 7 evig ahol a srac nem akart sem hazasodni sem gyereket. ahogy az ido telt bennem meg a vagy egyre nott, ebbol kifolyolag szakitottam a pasival. ahogy elottem irok irtak pasi van rengeteg csak meg kell talalni a megfelelot.

en ilyen esetben a csaj helyeben elmennek a gyerekkel egyutt, egyedul nevelnem, a pasinak meg megtiltanam h lassa a gyereket es sosem allnek vele szoba. Sok anyuka neveli egyedul a gyereket es sikeresen. Igen a gyereknek csalad kell anyuka es apuka. de legfokepp az anyuka kell neki. tehat meg mindig jobb ha anyuka egyedul neveli mint h intezetbe kerul a baba.

2010. jan. 25. 00:08
 64/125 anonim ***** válasza:
89%
Nem hiszem, hogy szükség lenne arra, hogy a csaj ne álljon szóba a hapsival, asszem a hapsi sem fogja keresni a társaságát ennek a kis dögnek. Bocs, de az én szememben ez megbocsájthatatlan. Ez a nő épp úgy szórakozik egy emberélettel, mint azok, akik "hobbiból" járnak abortuszra. Mert a csaj szerintetek felelősséggel végiggondolta, hogy mi lesz, ha a pasas nem akarja a gyereket? Hiszen nyilván ha akarta volna, akkor nem titokban hagyta volna abba a gyógyszert. Dehogy gondolt ebbe bele, csak azt nézte, hogy neki jó legyen, aztán ha nem az lesz, amit ő elképzelt, akkor majd lehet panaszkodni, hogy milyen szemét a pasas. Amúgy meg szerintem ez a fickó azért mondta a nőnek, hogy vagy szedi a sátorfáját a gyerekkel, vagy marad, de gyerek nélkül, mert úgyis tudta, hogy gyerek nélkül nem fog maradni a nő, és így legalább elhúz. És mit ne mondjak, húzzon is. Én sem maradnék olyan emberrel, aki átvert, pláne ilyen komoly dologban. Ez olyan, mintha én egy idegen embernek odaadnék egy gyereket, hogy tessék, neveld. Mégis mire fel? Majd ha valaki AKAR, akkor csinál magának, de ez nem így működik. Teljesen más lenne a helyzet, ha egy a gyerek véletlenül csúszott be, de itt szó nem volt a véltlenről. A leányzó viselje a következményét a kavarásának. Mondjuk a gyereket nem irígylem, marha értelmes anyja lesz. Apja megy egyáltalán nem. Ez a kettő együtt már eléggé rossz kombó.
2010. jan. 25. 08:07
 65/125 anonim ***** válasza:
58%

Komolyan ennyire gáz itt mindenki?

A csaj terhes.A fiú az apa.Most hogyan lett a gyerek,hogy nem,arról nem tehet.Már megvan.Ők a szülei,gondoskodniuk kell róla.

Arra kiváncsi lennék a fiú szülei mit szólnak,hogy ennyire defektes a gyerekük?Ti.a saját gyermeke nem kell neki,de aki átvágta az maradhat...

A drága okos mérnök fiú meg tudhatná,hogyha a lány marad,a gyerek megy,ez nem egészséges gondolkodásra vall.

Azt megérteném,ha azt mondaná gyerek marad,nő megy.Na de így!

Kedves kis kiváncsi!

Nem nem az első alkalommal lettem terhes,viszont nehéz elhinni,de csak olyanokkal szeretkeztem,akikkel a közös életet,gyermekkel együtt fel tudtam volna bármikor vállalni.Ezt mifelénk felelősségteljes gondolkodásnak hívják.Na meg persze nem nagyon szeretem kihasználni az embereket.

2010. jan. 25. 16:47
 66/125 A kérdező kommentje:
Sajnos a fiú szülei meg sem próbáltak állást foglalni a témában mondván: nem avatkoznak a dolgaikba. Én biztos nem így álltam volna hozzá, de engem meg sem kérdeztek. Csak akkor tudtam meg, mikor a lány 6-7 hónapos terhes volt.
2010. jan. 25. 17:10
 67/125 anonim ***** válasza:
66%

A nagyszülőket nem érdekli az unokájuk sorsa?

Így már érthető miért ilyen a fiú...

2010. jan. 26. 11:39
 68/125 anonim ***** válasza:
74%

en nem ertem h miert akarjak egyesek a pasast szentte avatni. oke a csaj sem piskota h nem szolt. DE megis csak egy emberke eleterol beszelunk, akinek egy szereto csalad kellene. en az ilyen pasit lapatra tennem.

az meg egy erdekes kerdes h ugye napokban szuletik a baba, a pasi elobb talalta ki / lett mondva neki h a csaj babat var tole. Miert nem akkor rukkolt elo az ultimatummal? miert most a baba szuletese elott? hat igen eleg szep buszke peldany lehet a srac, mert szerintem besz@rt a felelossegtol h jaj mi lesz vele. es h a nagyszuloket nem erdekli ez is furcsa. az a srac lehet akar professzor is akkor is tapintatlan bunko figura egy jerk!!!

2010. jan. 26. 13:21
 69/125 A kérdező kommentje:
Már a legelején - mikor megtudta a fiú és nem volt már mód abortuszra - kijelentette, hogy a baba pedig nem kell. Vagy ad neki havonta egy tízest és mehet, amerre lát a babával együtt.
2010. jan. 26. 16:01
 70/125 anonim ***** válasza:
77%

Mert a fiú nem is tett semmit... Becsapták, és a gyereket nem ráerőszakolni kell az emberre. Ő nem akart gyereket, tehát nem egyezett bele, becsapták, nem kötelező neki most szerető apává alakulni. A gyerek nem tehet róla, de attól még a férfinak is lehetnek jogai a döntéshez... A nő itélt ilyen sz*r életet a gyereknek mert megcsináltatt annak ellenére hogy tisztában volt a dolgokkal.

Szerintem tisztességes amennyire lehet egy ilyen szemét dolog után. Megmondta mit akar, sőt még gyerektartást is fizet... A nőt kéne szapulni nem a fiút, aki nem tehet semmiről, csak ősztinte mert ő nem akar apa lenni, nem akar gyereket, és mint más normális ember ő sem válik szerető apáváa parancs, vagy inkább kényszerítő szóra, mert "az kötelessége, akárhogy szólt a történet". Ez nem így megy.

2010. jan. 26. 17:54
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!