Kit választanál? A napokban születendő első gyermekedet, vagy azt a férfit, akivel élsz /nem házasságban/, és akinek gyerekkel már nem kellesz? Mert neki a gyerek nem kell.
Először: őszinte becsület szavamra mondom, hogy a történet szóról-szóra igaz!
Nem fedhetem fel magam, de a családhoz tartozom. Vannak egyéb problémák is, ezért ne árulhatom el azt sem, melyik fél rokonságához tartozom.
A fiú mérnök! Hogy milyen, szintén azért nem mondhatom meg, mert így is eléggé elnyom a család. Nem szeretném, ha az amúgy is feszült helyzetben újra én húznám a rövidebbet. Mert én sok mindenben a szük családtól eltérő véleményt képviselek, például ebben a baba ügyben is! Kamu kérdést soha nem tennék fel, mint ahogy nem is nagyon ismerem fel a kamu kérdéseket. Ahhoz túl hiszékeny vagyok.
Én az egészből azt nem értem, hogy a férfi hogy tud ezek után azzal a szukával maradni?? Páros lábbal repíteném kifelé a házamból...
A kisbabónak meg erős gyanúm szerint így lesz a legjobb... Nagyon sajnálom szegényt, de ez a legjobb megoldás számára. Bár az a nőcske nem nevezhető anyának, aki egy pillantás nélkül eldobja a gyermekét... Szánalom és gyalázat!
Nem igazán értem miért próbálkozott be a nő,hiszen nem volt"forró a talaj a lába alatt".Hiszen maradt.
Ellenben,nem akarok vészmadár lenni,de szerintem nemsokára "robbani fog",hiszen nehéz lesz elnéznie,hogy a férfi a másik gyermeket"imádja".
Ilyenekből szoktak lenni a családi tragédiák...
A gyereket!Nem hagynám,hogy szétvállaszanak minket!
Az a férfi meg nem érdemli meg hogy szeresd!Hogy gondolja,hogy őt választod és nem a gyereket?!
Szeresd a gyereked mindennél jobban,mert arra van szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!