Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kit választanál? A napokban...

Kit választanál? A napokban születendő első gyermekedet, vagy azt a férfit, akivel élsz /nem házasságban/, és akinek gyerekkel már nem kellesz? Mert neki a gyerek nem kell.

Figyelt kérdés
A lány félárva /édesanyja halt meg/, munkája van.
2010. jan. 21. 20:17
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/125 A kérdező kommentje:

Először: őszinte becsület szavamra mondom, hogy a történet szóról-szóra igaz!

Nem fedhetem fel magam, de a családhoz tartozom. Vannak egyéb problémák is, ezért ne árulhatom el azt sem, melyik fél rokonságához tartozom.

A fiú mérnök! Hogy milyen, szintén azért nem mondhatom meg, mert így is eléggé elnyom a család. Nem szeretném, ha az amúgy is feszült helyzetben újra én húznám a rövidebbet. Mert én sok mindenben a szük családtól eltérő véleményt képviselek, például ebben a baba ügyben is! Kamu kérdést soha nem tennék fel, mint ahogy nem is nagyon ismerem fel a kamu kérdéseket. Ahhoz túl hiszékeny vagyok.

2010. jan. 30. 13:39
 112/125 A kérdező kommentje:
A fiútól van a baba, ez nem is volt soha kérdés. Már előtte együtt éltek.
2010. jan. 30. 13:41
 113/125 anonim ***** válasza:
59%
Persze hogy kamuzik a kérdező! Vannak ilyen személyek és élvezik...
2010. jan. 30. 15:54
 114/125 anonim ***** válasza:
88%

Én az egészből azt nem értem, hogy a férfi hogy tud ezek után azzal a szukával maradni?? Páros lábbal repíteném kifelé a házamból...

A kisbabónak meg erős gyanúm szerint így lesz a legjobb... Nagyon sajnálom szegényt, de ez a legjobb megoldás számára. Bár az a nőcske nem nevezhető anyának, aki egy pillantás nélkül eldobja a gyermekét... Szánalom és gyalázat!

2010. jan. 30. 16:07
 115/125 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem ebben az a legdurvább, hogy a nőnek csak egy eszköz volt ez a baba. Bepróbálkozott vele, hátha így bejön a terve, nem jött be, hát eldobja a gyereket, mert nincs rá szüksége.
2010. jan. 30. 16:10
 116/125 A kérdező kommentje:
Én is úgy látom, mint a 16.10-es!
2010. jan. 30. 16:13
 117/125 anonim ***** válasza:
81%
A férfi semmiben nem volt hibás, mindent jól tett, csak a nőt kéne még kirúgni, de szerintem az is meglesz! Ilyen egy mocsok, aljas, hazug személy mellett nem lehet sokáig élni!
2010. jan. 30. 16:46
 118/125 anonim ***** válasza:
85%

Nem igazán értem miért próbálkozott be a nő,hiszen nem volt"forró a talaj a lába alatt".Hiszen maradt.

Ellenben,nem akarok vészmadár lenni,de szerintem nemsokára "robbani fog",hiszen nehéz lesz elnéznie,hogy a férfi a másik gyermeket"imádja".

Ilyenekből szoktak lenni a családi tragédiák...

2010. jan. 30. 17:33
 119/125 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem ez nem kérdés!!! Természetesen a gyermeket!
2010. jan. 30. 17:47
 120/125 anonim ***** válasza:
37%

A gyereket!Nem hagynám,hogy szétvállaszanak minket!

Az a férfi meg nem érdemli meg hogy szeresd!Hogy gondolja,hogy őt választod és nem a gyereket?!

Szeresd a gyereked mindennél jobban,mert arra van szüksége.

2010. jan. 30. 18:13
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!