Kit választanál? A napokban születendő első
gyermekedet, vagy azt a férfit, akivel élsz /nem
házasságban/, és akinek gyerekkel már nem kellesz? Mert
neki a gyerek nem kell.
Ha be tudnánk pillantani a színfalak mögé, azért nagyon kíváncsi lennék arra, hogy valóban a sráctól volt-e a baba? Azért nehezen hinném el, hogy akinek van egy gyereke már és szereti az "újdonsült " barátnőjét, akkor miért is nem akarhatta ennyire? Tény és való, hogy a csajszi sunyi volt, de valahogy azért mégiscsak sántít ez a történet...Vagy esetleg nem tervez hosszú távon az illető hölggyel? Szerintem a legnagyobb vesztese a történetnek a lány lesz, hiszen a fiú már nem fog benne megbízni - vagy nehezen - és ha esetleg elválnak útjaik, akkor a lány még a babáját is sirathatja
No mindegy - gondolom ez örökre titok marad :(
2010. jan. 29. 22:28
102/125 A kérdező kommentje:
Nem gondolom, hogy hosszú életű lehet a kapcsolatuk, bár már majdnem három éve együtt vannak. Mégsem illenek össze. Szép dolog a megbocsátás /állítólag az erősek erénye/, de én nem tudok erre a lányra jó szívvel gondolni. Soha nem tudnám elfogadni emiatt. De a fiú hozzállása is megrázott. A baba egy igen gazdag családba került, ahol meglesz mindene. És két nyelvet fog egyszerre megtaulni. De én valószínű sohasem láthatom.
Mi közöd neked más gyerekéhez? Amúgy ilyen 'szülő' a legjobbat akkor teszi a gyereknek ha lemond róla, és elköteti magát.
2010. jan. 29. 23:42
ez undorító!!a pasit választani a gyerek helyett?!2hibás van,de akkor is!!!Az ilyeneknek kivánom azt,hogy soha az életbe ne lehessen több gyereke!!
2010. jan. 30. 07:52
Hát nem olvastam végig a rengeteg választ, de a lényeget értem. A lány felcsináltatta magát, hogy a pasit "megfogja", ezért direkt későn szólt, amikor már nem lehet elvetetni! Világos! Csak éppen másképp sűlt el a dolog. A lányról megvan a véleményem és még rondább lesz, ha a gyerekét eldobja a pasi miatt. Mivel a pasi nem akart egyáltalán gyereket, ezért egy részben megértem. Más részről azt nem értem meg, hogy saját vérét dobná el... Ha már így alakult én akkor is a gyereket választanám, hiszen nem tudnék úgy élni, hogy valahol van egy gyerekem. Nem tudnám kiadni a kezemből, ha már megszültem és hónapokig éreztem, hogy mocorog a hasamban, még akkor sem ha anyaotthonba kellene mennem. Szép kis páros, megérdemlik a sorsukat, csak azt a szegény kis babácskát sajnálom, hogy mi lesz vele! Nekem 2 fiam van és ők a legfontosabbak nekem a világon!
2010. jan. 30. 07:55
Basszus! Van egy érzésem, hogy a kérdezőről van szó végig. Direkt terhes lett, aztán meg rá se nézett a gyerekre, azonnal tovább adta. Érdekes. Pénzért? Nem tudok másra gondolni, mert normális nő ilyet nem csinál. Se a férfi, se a nő nem ember a szememben. Ilyet tenni, aztán meg tovább élni együtt minta nem történt volna semmi? Iszonyat!
2010. jan. 30. 08:03
Elárulod hogy te ki vagy ebben a történetben??? A fiúnak a testvére?
2010. jan. 30. 08:28
2010. jan. 30. 09:59
Ez a történet egy nagyon szép és elsőre nagyon hihetőnek tűnő történet, de szerintem csak kitaláció.Mert ha valóság akkor valami bibi van a sztoriban.Mondjuk, hogy nem a mérnök apa az apa, hanem valaki más, meg az a furi, hogy egy olyan család akinek volt pénze arra, hogy a gyerekét mérnöknek tanítassa az szégyelje magát, hogy a saját vérét így eldobja.Ez kamu sztori.......
2010. jan. 30. 11:28
Én nem tudom, hogy kamu, vagy nem kamu...az biztos, hogy valami nem stimmel.
A kérdező kinek a kije??
Én nem rég szültem, és lehet,hogy még nagyon érzékeny vagyok, de amikor azt olvastam, hogy örökbe adták a babát, kicsordult a könnyem. Hogy lehet egy nő ilyen?????? Nincs az az ember, tárgy, bármi a világon, amiért eldobnám magamtól a gyerekeimet.
Undorító egy ribanc, akárkiről is van szó. Semmi, de semmi jót nem kívánok neki ebben az életben!
2010. jan. 30. 12:01
Kapcsolódó kérdések: