Kit választanál? A napokban születendő első gyermekedet, vagy azt a férfit, akivel élsz /nem házasságban/, és akinek gyerekkel már nem kellesz? Mert neki a gyerek nem kell.
Mi az,hogy ad havi tizest?
Talán majd amit a bíróság megítél.
Ami akár a fizuja 25%-a+lakhatási jog lehet a csaj számára.Az se számít,ha a srácnak nincs saját keresete,ráverik a nagyszülőkre.
Egyébként te ki vagy a történetbe?Én a fiú testvérére tippelek.
20.19
web.t-online.hu/drwertan/pdf/cikk_070920.pdf
Akkor tájékozódj egy kicsit.Attól,hogy valamit te nem akarsz,még törvénybe van.
Kedves kérdező!
Nem gondolod,hogy ez a nagyfokú "énnemszólokadolgaikba" vezet el odáig,hogy egy elvileg értelmes ember ekkora közönyt érez saját gyermekével szemben?
Elhiheted, hogy tájékozódtam, de már bocsi, 1. nem jó a linked, 2. a t-online mint hiteles forrása a törvényeknek? Haha.
3. Ügyvédtől kérdeztem, és ő mondta, hogy ilyen nincs, csak nagyon speciális esetekben. Ez nem az.
Komolyan ennyire nem bírsz felfogni semmit?
Amit beírtam,azt egy ügyvéd írta.
Persze a te jogi tanulmányaid biztos mélyreszántóbbak,mint az övé.
Egyébként meg tudod mit,
Erősítsd csak meg a kérdezőt,hogy a fiúnak nem kell csak 10000-et fizetnie,a különbözetet meg majd te állod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!