Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kit választanál? A napokban...

Kit választanál? A napokban születendő első gyermekedet, vagy azt a férfit, akivel élsz /nem házasságban/, és akinek gyerekkel már nem kellesz? Mert neki a gyerek nem kell.

Figyelt kérdés
A lány félárva /édesanyja halt meg/, munkája van.
2010. jan. 21. 20:17
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/125 A kérdező kommentje:
Ügy látom, nem is gondolnak rá. Talán megbeszélték, hogy ez a téma tabu egymás között. Nekem nagyon fáj, de nem lehet közöm hozzá.
2010. jan. 29. 18:07
 92/125 anonim ***** válasza:
74%
A gyerekem...pasi akad több tucat,de a gyerekem az én vérem.
2010. jan. 29. 18:39
 93/125 anonim ***** válasza:
72%

hát szégyelje magát az a nö,márha lehet igy nevezni,hogy lecserélte a gyereket a f@szra.meg a pasi se normális.szegény baba.annyira sajnálom.remélem olyan szülökhöz kerül akik szeretik.

bocs a offért,de mégis melyik valóság showba?

2010. jan. 29. 19:55
 94/125 anonim ***** válasza:
74%

17,34-es vagyok te sem láttad a babát senki a családból?

Most eggyütt maradnak, komolyan csak a fiú miatt mondott le?

A fiú sohasem akar gyermeket?

Nem értem?

2010. jan. 29. 20:09
 95/125 A kérdező kommentje:
Senki nem látta a babát. Az anya meg sem nézte, a fiú pedig sem volt rá kiváncsi. A fiú elvált, már van egy gyermeke a volt feleségénél, akit imád. De ezt mereven elutasította, hallani sem akart róla.
2010. jan. 29. 21:27
 96/125 A kérdező kommentje:
Azt sem engedték volna, hogy a családban bárki felnevelje. Igen, együtt vannak, ki tudja meddig. Ez a baba kezdettől fogva a családon kívül másnak /idegennek/ volt szánva. Eldönthették, kinek adják örökbe; ebbe beleszólgattak.
2010. jan. 29. 21:31
 97/125 anonim ***** válasza:
79%

Hát én komoylan nem értem mire ez a nagy fleháborodás,hogy a lány miért nem rúgja ki a férfit? Inkább forditva..egy ilyen aljas szukát én ugy repitenék hogy a lába nem érné a földet.. ez sztem ocsmány huzás volt (fog.gátlo titokban elhagyása) Én olyna szempontbol nem értem a férfit,hogy gyerek nélkül mért kellene neki egy ilyen nő?

tulajdonképpen nem is értem egy épeszű nő hogy csinálhat iylet,de nem,én nemtudom őt sajnálni,sőt én tökéletesen megértem hogy a férfi nem kér ebből a sunyiskodásból..(kérem a kövezést). Én egyedül a gyereket sajnálom. De őt nagyon. Nem lesz apja,az anyja hibájábol.

2010. jan. 29. 21:38
 98/125 anonim ***** válasza:
86%
Ja az utolso vagyok,azt kihagytam hogy kivülálloként könnyü okosnak lenni (lennem),valoszinüleg én a férfi heylében a gyerekemet látogatnám,segiteném ahol tudnám,de a ringyóval soha többet semmit..de ha nem kérne egyikből se(gyerek+anyja) azt is megérteném. A kedves anyuka jól beszopatta saját magát és a babát is.
2010. jan. 29. 21:43
 99/125 anonim ***** válasza:
90%
Bocsi most olvastam a fejleményeket. Szerintem sokkal jobb sorsa lesz annak a gyereknek,nagyon sokan szeretnének hosszú évek óta FÉRFI ÉS NŐ EGYÜTT gyermeket.. legalább nem tanulja el ezt az aljas viselkedést.
2010. jan. 29. 21:45
 100/125 anonim ***** válasza:
84%
egyetértek az előttem szólóval...és én sem értem, hogy hogy kellhet neki egy olyan nő, aki először átveri, aztán meg lemond a gyerekéről
2010. jan. 29. 21:49
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!