Kit választanál? A napokban születendő első gyermekedet, vagy azt a férfit, akivel élsz /nem házasságban/, és akinek gyerekkel már nem kellesz? Mert neki a gyerek nem kell.
hát szégyelje magát az a nö,márha lehet igy nevezni,hogy lecserélte a gyereket a f@szra.meg a pasi se normális.szegény baba.annyira sajnálom.remélem olyan szülökhöz kerül akik szeretik.
bocs a offért,de mégis melyik valóság showba?
17,34-es vagyok te sem láttad a babát senki a családból?
Most eggyütt maradnak, komolyan csak a fiú miatt mondott le?
A fiú sohasem akar gyermeket?
Nem értem?
Hát én komoylan nem értem mire ez a nagy fleháborodás,hogy a lány miért nem rúgja ki a férfit? Inkább forditva..egy ilyen aljas szukát én ugy repitenék hogy a lába nem érné a földet.. ez sztem ocsmány huzás volt (fog.gátlo titokban elhagyása) Én olyna szempontbol nem értem a férfit,hogy gyerek nélkül mért kellene neki egy ilyen nő?
tulajdonképpen nem is értem egy épeszű nő hogy csinálhat iylet,de nem,én nemtudom őt sajnálni,sőt én tökéletesen megértem hogy a férfi nem kér ebből a sunyiskodásból..(kérem a kövezést). Én egyedül a gyereket sajnálom. De őt nagyon. Nem lesz apja,az anyja hibájábol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!