Anyu azt mondta, csak abból a körből szabad párt választani ahonnan jöttünk. Igaz lehet?
Figyelt kérdés
Én egy jó módú, értelmiségi családból származó fiatal lány vagyok. Boldog gyermekkorom volt, mindent megkaptam, mindenki szeretett a családban, vallásos neveltetést kaptam.
Van egy srác, aki szimpi, ő nagyon teper rám. Nem tudom, hogy ő-e az igazi. A srác árva, apja valami ismeretlen piás, anyukája korán beadta a javítóba, évekig volt a fiatalkorúak intézetében, börtönben rablás miatt. Most új életet kezdett és a saját lábán áll. Anyu azt mondta, csak abból a körből szabad párt választani ahonnan jöttünk. Igaz lehet? milyen életigazság állhat-e mögött?
2014. jún. 1. 19:17
91/114 anonim válasza:
6, ismétlem, HAT éves a kérdés...
93/114 anonim válasza:
Vajon mi lett a vége a sztorinak?
94/114 anonim válasza:
Szerintem eladta a srác a lányt nyugatra, piros lámpás negyedbe...:(
95/114 anonim válasza:
Anyukádnak nem feltétlenül van igaza, de ebben az esetben igazi marha lannél, ha a börtönöst választanád.
97/114 anonim válasza:
6 ev ota meg mindig teper rad a srac???
Bortontoltelekkel ne kezdj. Arrol nem tehet a srac hogy az apja iszik de a rablast o kovette el.
98/114 anonim válasza:
Igen, sztem igaza van. Legalábbis lejjebb ne add. Van egy szint amit megszoktál, és sztem az alá nem igen szeretnél menni. Nem minden a szerelem.
99/114 anonim válasza:
Ne emelgesd már ki folyton b+
100/114 anonim válasza:
Az ilyen kérdezőket le kéne tiltani amúgy innen. Kiemeli a 6 éves kérdését, de baszik válaszolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!