Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kérlek adjatok tanácsot....

Kérlek adjatok tanácsot. Kitartsak-e a férjem mellett egy nem működő házasságban vag próbáljak tovább lépni? Többi lent.

Figyelt kérdés
Van egy 17 hónapos gyermekünk akit imád sokat foglalkozik vele ha itthon van. A terhességem közepe óta a kapcsolatunk már inkább egymás mellett élés :/. Alig beszélgetünk ha próbálom szóba hozni a témát egyszerűen kimegy a szobából :(. Semmi intimitás nincs már köztünk. Sehova se megyünk együtt... nincs közös program. Ha elszeretnék vele menni bhova azt mondja ,,menyj nélkülem". Nagyon magamba fordúltam hogy nem tudok javítani a helyzeten. ő egyedül sokat jár el, sokszor csak éjjel jön haza. nem mondja hogy hova éas kivel. ha rákérdezek vitatkozni kezd, mintha titkolna vmit. Olyan dolgokat vág a fejemhez hogy ,,nem tartozik beszámolóval", meg hogy ,,ha mégegyszer szóvá teszem nem áll jót magáért" ettöl nagyon megikedtem és ezek miatt nem tudok úgy ránézni mit régen :/kb 2 hónapja a kollégája megkért rajta keresztül hogy segítsek neki... Azóta sokat beszélgetünk a kollégájával... nem találkoztunk csak fb.n, viber, telefon stb... már már közelebb érzem magamhoz mit a férjemet.Tegnap kicsit másképp állt hozzám, kitért arra hogy ha nem lennék házas akkor biztos közelebb lennénk már egymáshoz. Tereltem a beszélgetést de őszintén szólva tetszett hogy ezt mondta, mert nagyon szimpatikus. Tudom hogy nem a legszebb dolog de elgondolkoztam hogy talán jobb lenne ha nem ,,szenvednék" tovább a. férjemmel. Nem látok esélyt a javulásra. Nem a kollégájával szeretnék kikezdeni, nem azért mennék szét a férjemtöl (mondjuk nem tartom kizártnaj hogy alakulna vmi) Csak úgymond felnyitotta a szememet hogy talán tovább kéne lépnen mert ez igy nekem egyátalán nem jó, és lenne esélyem a boldogságra..nem vagyok boldog a férjem mellett. Csak a gyerek miatt nagyon nehéz meghozni egy ilyen lépést. Ti hogy döntenétek? ÉLjek a férjemmel a pici miatt? Vagy próbáljak boldog lenni? Sajnos a kettő egyszerre lehetetlen :/
2014. ápr. 30. 11:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/75 anonim ***** válasza:
100%
Csak gratulálni tudok, ez a pasas családot sem érdemel.
2014. máj. 1. 19:27
 72/75 anonim ***** válasza:
100%
Légy erős biztos nem könnyű,de hosszútávon így lesz jó.Egyáltalán nem is sajnálta,hogy elhagyod,nem szeretett.
2014. máj. 1. 19:29
 73/75 anonim ***** válasza:
Mondd meg Neki, hogy most már elmondhatja, hogy merre járt éjjelenként, nem fogod elmondani a gyereknek.
2014. máj. 2. 17:09
 74/75 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást! Próbálok erős lenni... kicsit rossz hogy igy alakult de valahol jobban is érzem magamat. ma is volt a gyereknél de nem sokat. Most még rendezkedünk, szokjuk hogy a szüleimnél élünk. ők mindenben támogatnak... szerintük is ez volt a helyes. sok mindent csak ma mondtam el nekik (az elmászkálást stb). Tudták hogy gondok vannak de azt nem hogy ilyen komoly. szerencsére mellettünk állnak. mégegyszer köszönöm a válaszokat! Kedvesek vagytok.
2014. máj. 2. 21:32
 75/75 anonim ***** válasza:
Ugyanez....:((( szinte teljesen megegyezik a szituáció...
2014. jún. 16. 18:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!