Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kérlek adjatok tanácsot....

Kérlek adjatok tanácsot. Kitartsak-e a férjem mellett egy nem működő házasságban vag próbáljak tovább lépni? Többi lent.

Figyelt kérdés
Van egy 17 hónapos gyermekünk akit imád sokat foglalkozik vele ha itthon van. A terhességem közepe óta a kapcsolatunk már inkább egymás mellett élés :/. Alig beszélgetünk ha próbálom szóba hozni a témát egyszerűen kimegy a szobából :(. Semmi intimitás nincs már köztünk. Sehova se megyünk együtt... nincs közös program. Ha elszeretnék vele menni bhova azt mondja ,,menyj nélkülem". Nagyon magamba fordúltam hogy nem tudok javítani a helyzeten. ő egyedül sokat jár el, sokszor csak éjjel jön haza. nem mondja hogy hova éas kivel. ha rákérdezek vitatkozni kezd, mintha titkolna vmit. Olyan dolgokat vág a fejemhez hogy ,,nem tartozik beszámolóval", meg hogy ,,ha mégegyszer szóvá teszem nem áll jót magáért" ettöl nagyon megikedtem és ezek miatt nem tudok úgy ránézni mit régen :/kb 2 hónapja a kollégája megkért rajta keresztül hogy segítsek neki... Azóta sokat beszélgetünk a kollégájával... nem találkoztunk csak fb.n, viber, telefon stb... már már közelebb érzem magamhoz mit a férjemet.Tegnap kicsit másképp állt hozzám, kitért arra hogy ha nem lennék házas akkor biztos közelebb lennénk már egymáshoz. Tereltem a beszélgetést de őszintén szólva tetszett hogy ezt mondta, mert nagyon szimpatikus. Tudom hogy nem a legszebb dolog de elgondolkoztam hogy talán jobb lenne ha nem ,,szenvednék" tovább a. férjemmel. Nem látok esélyt a javulásra. Nem a kollégájával szeretnék kikezdeni, nem azért mennék szét a férjemtöl (mondjuk nem tartom kizártnaj hogy alakulna vmi) Csak úgymond felnyitotta a szememet hogy talán tovább kéne lépnen mert ez igy nekem egyátalán nem jó, és lenne esélyem a boldogságra..nem vagyok boldog a férjem mellett. Csak a gyerek miatt nagyon nehéz meghozni egy ilyen lépést. Ti hogy döntenétek? ÉLjek a férjemmel a pici miatt? Vagy próbáljak boldog lenni? Sajnos a kettő egyszerre lehetetlen :/
2014. ápr. 30. 11:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 anonim ***** válasza:

:)

Legjobb védekezés a támadás. Neked komoly identitászavaraid lehetnek...

Bizonyára úgy gondolod, hogy mindenki, aki már rájött, hogy simlis vagy, az egy és ugyanaz a személy.

Meghagylak ebben a hitben, máskülönben nagyon cikiben maradnál, hogy hányan röhögnek rajtad. :)

2014. ápr. 30. 12:50
 52/75 anonim ***** válasza:

És ha már a kollegéjával jól elbeszélgettek, még sose kérdezted tőle, hogy pl.a munkahelyén mondott e már valamit a kapcsolatotokról, vagy ott hogy viselkedik? Gondolom, ha már valamilyen (?) segítséget kért tőled, ők valószínűleg barátibb viszonyban vannak.

Nekem nagyon úgy tűnik, hogy megcsal, vagy ha nem, akkor nagyon kiábrándult belőled. Nem is kutakodtál még jelek után, amik a megcsalásra utalnak? Telefonja, email-jei, fb? VAgy még nem is kérdeztél rá sose konkrétan? Hogy bírtál így élni eddig? Én már tuti nekiestem volna, így nem lehet viselkedni. Vagy pedig csak te vagy túl érzékeny, közben nem is ingerülten válaszol? Nem tudom, nem értem én ezt. Nagyon furcsa, amit írtál. Két évig bírni, hgoy valaki így beszéljen, csak egymás mellett éljetek, beszélgetések, közös programok, SZEX nélkül???? Hogy lehetséges ez??? Szóval még miért nem kérdezted meg tőle, hogy mi a faszom vaaaan?????? Ha meg nem válaszol, miért nem hagytad már ott?? Itt kell a választ megtalálnod?

2014. ápr. 30. 12:50
 53/75 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezõ, ha van hovámenned,akkor menj!Talán a férjed felfogja a hiányotokat és megváltozik.Viszont ne ugorj bele egy másik kapcsolatba, hogy férjed ne tudjon rád fogni semmit sem.
2014. ápr. 30. 12:54
 54/75 anonim ***** válasza:
100%

Nézd! Ha az én férjem lenne, a cucca estére összecsomagolva várná.

1. biztos hogy megcsal, hiszen két év szex nélkül lehetetlen

2. egy utolsó senkinek tart, erről árulkodik a semmi közöd hozzá kifejezés

Sorolhatnám még, de mindenkiben összeállt már a kép.

Este ha hazaér, a kikészített kis motyójára mutatva küldd el a jó büdös francba, azzal a szöveggel, hogy menjen oda, ahová éjszakánként szokott.

Ennél többet ne beszélj vele. Ha nem akar menni, baszk..odd ki a cuccait a folyosóra, vagy lépcsőházba vagy bárhová.

2014. ápr. 30. 12:58
 55/75 anonim ***** válasza:
64%
Kérdező a tulajdonviszonyok, hogy alakulnak az ingatlanon, ne hogy véletlenül a te cuccaid kerüljenek összepakolásra!
2014. ápr. 30. 13:03
 56/75 A kérdező kommentje:
A kapcsolatunk folyamatosan romlott. a szex is eleinte csak ritkábban... aztán semmi. ez már december eleje óta hogy semmi. az intimitás megszünt. A munkahelyén már nem nagyon beszél rollam. eleinte amikor összeházasodtunk sokat emlegetett. Elhívott a céges partira stb... tudják a közvetlen kollégái hogy mivel foglalkoztam (hitel ügyintézéssel) gondolom innen jött hogy a kollégája segítséget kért... de de kollégája elmondása szerint bent is másként viselkedik.
2014. ápr. 30. 13:07
 57/75 anonim ***** válasza:
Ültesd le, mond el hogy ez így nem mehet tovább, ha nem változtat, akkor elválsz tőle. Jobbat nem tudok ajánlani.
2014. ápr. 30. 13:33
 58/75 anonim ***** válasza:
Kokoszak, ha kérhetem fejezd be az én és mustafa33 emlegetését is válaszaidban! Mi mindketten vagyunk olyan becsületesek, hogy véleményünket saját "névvel" vállaljuk és nem néha kiírjuk, máskor meg eltüntetjük! Megnyugtathatlak, hogy ehhez a kérdéshez sem én, sem ő nem szólt eddig hozzá, ezen a bejegyzésen kívül! Kár hogy nem olvastam el ezeket a válaszaidat hamarabb, akkor biztos nem válaszolok a prividre!
2014. ápr. 30. 13:36
 59/75 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonló helyzetben vagyok, csak nálunk még nincs gyerek. Piszkosul nehéz volt meghozni a döntést, de én végülis költözök. Péntekre beszéltük meg és már leosztottuk ki mit vihet, megegyezünk peren kívül.

A legjobban az fáj, hogy nincs aki mellettem legyen. Majd belerokkanok ha eszembe jut, hogy én pénteken utoljára kelek fel a közös otthonunkban. Összepakolok és elmegyek... A barátnőim és a szüleim is az ország másik végében vannak, így egyedül kell erősnek lennem és túlélnem valahogy ezt a helyzetet. Nemtudom hogy fog menni, de remélem a legjobbakat. Piszkosul el vagyok keseredve, de tudom hogy ez a legjobb döntés.

2014. ápr. 30. 13:58
 60/75 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. ha gondolod írj privátban... hátha tudjuk egymást támogatni. én még ma utoljára megpróbálok beszélni vele... hátha lessz változás.
2014. ápr. 30. 15:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!