Kérlek adjatok tanácsot. Kitartsak-e a férjem mellett egy nem működő házasságban vag próbáljak tovább lépni? Többi lent.
:)
Legjobb védekezés a támadás. Neked komoly identitászavaraid lehetnek...
Bizonyára úgy gondolod, hogy mindenki, aki már rájött, hogy simlis vagy, az egy és ugyanaz a személy.
Meghagylak ebben a hitben, máskülönben nagyon cikiben maradnál, hogy hányan röhögnek rajtad. :)
És ha már a kollegéjával jól elbeszélgettek, még sose kérdezted tőle, hogy pl.a munkahelyén mondott e már valamit a kapcsolatotokról, vagy ott hogy viselkedik? Gondolom, ha már valamilyen (?) segítséget kért tőled, ők valószínűleg barátibb viszonyban vannak.
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy megcsal, vagy ha nem, akkor nagyon kiábrándult belőled. Nem is kutakodtál még jelek után, amik a megcsalásra utalnak? Telefonja, email-jei, fb? VAgy még nem is kérdeztél rá sose konkrétan? Hogy bírtál így élni eddig? Én már tuti nekiestem volna, így nem lehet viselkedni. Vagy pedig csak te vagy túl érzékeny, közben nem is ingerülten válaszol? Nem tudom, nem értem én ezt. Nagyon furcsa, amit írtál. Két évig bírni, hgoy valaki így beszéljen, csak egymás mellett éljetek, beszélgetések, közös programok, SZEX nélkül???? Hogy lehetséges ez??? Szóval még miért nem kérdezted meg tőle, hogy mi a faszom vaaaan?????? Ha meg nem válaszol, miért nem hagytad már ott?? Itt kell a választ megtalálnod?
Nézd! Ha az én férjem lenne, a cucca estére összecsomagolva várná.
1. biztos hogy megcsal, hiszen két év szex nélkül lehetetlen
2. egy utolsó senkinek tart, erről árulkodik a semmi közöd hozzá kifejezés
Sorolhatnám még, de mindenkiben összeállt már a kép.
Este ha hazaér, a kikészített kis motyójára mutatva küldd el a jó büdös francba, azzal a szöveggel, hogy menjen oda, ahová éjszakánként szokott.
Ennél többet ne beszélj vele. Ha nem akar menni, baszk..odd ki a cuccait a folyosóra, vagy lépcsőházba vagy bárhová.
Én is hasonló helyzetben vagyok, csak nálunk még nincs gyerek. Piszkosul nehéz volt meghozni a döntést, de én végülis költözök. Péntekre beszéltük meg és már leosztottuk ki mit vihet, megegyezünk peren kívül.
A legjobban az fáj, hogy nincs aki mellettem legyen. Majd belerokkanok ha eszembe jut, hogy én pénteken utoljára kelek fel a közös otthonunkban. Összepakolok és elmegyek... A barátnőim és a szüleim is az ország másik végében vannak, így egyedül kell erősnek lennem és túlélnem valahogy ezt a helyzetet. Nemtudom hogy fog menni, de remélem a legjobbakat. Piszkosul el vagyok keseredve, de tudom hogy ez a legjobb döntés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!