Szerintetek normális, hogy egy házasságban a nő nem hajlandó védekezni? Azt mondja: "ha nem akarsz gyereket, húzz gumit! "
Miért lenne kötelessége a nőnek védekezni? Ő tömje magát hormonokkal? Ő használjon aktus előtti szereket, ami nem biztonságos?
Lehet nem fogalmazott tapintatosan, de igen normális. De könnyű a férfiaknak azt mondani, hogy tömködjük magunk hormonokkal, nem az ő szervezetük bánja.
És annak ellenére mondom ezt, hogy én gyógyszert szedek. De ha azt mondanám a páromnak, hogy bocs, de leállok vele, akkor nem pattogna, hogy dehát akkor mi lesz.
Nem élek házasságban,igy nem tudom,hogyan viselkednék.Nyiltani meg kellene kérdezned,hogy mi okból nem használ fogamzásgátlót.A fog.gátló tabletta okozhat hosszútávon meddőséget,és van néhány nemkivánt mellékhatása.Van más megoldás is csak azok nem 100% ak.
Emigy azt hallottam,hogy már kifejlesztettek a férfiak számára is fogamzásgátlót.Esetleg nézz utána.
Teljesen normális.
Én is közöltem a párommal, hogy felejtse el, hogy majd én szedek mindenféle gyógyszert.. El is fogadta, nem nyavalyog a gumi miatt. Sőt, nem is engedné, hogy szedjek.
Igen, teljesen normális.
Elvárnád, hogy ő hormongyógyszerekkel tömje a szervezetét, hogy neked ne kelljen egy darab gumit húznod a farkadra, mert kényelmetlennek találod?
Hogy a nőnek mindenféle problémája lesz a fogamzásgátlótól, az meg le van tojva, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!