Igen, normális. Tudod, hogy mennyi mellékhatása és rizikó tényezője van a fogamzásgátló szereknek? Te hajlandó lennél évtizedekig mérgezni magad gyógyszerrel?
2014. márc. 15. 21:51
32/63 anonim válasza:
Vazektómia barátom, aztán akkor nem kell azon félni hogy jön a gyerek. Ne a feleséged tömd hormonokkal.
Na ugye, hogy ebben a megvilágításban az óvszer nem is olyan nagy gond?!
2014. márc. 15. 21:56
33/63 anonim válasza:
Szerintem úgy tedd fel a kérdést, normális dolog-e egy házasságban, hogy a feleség a férj élvezetének biztosítása érdekében nem hajlandó hormonokkal teletömni magát.
2014. márc. 15. 22:00
34/63 anonim válasza:
Bár én sem szedek fogamzásgátlót,azért valljuk be,hogy egy jó házasság nem igazán működhet óvszerrel.Csak egy pár hónapig kísérleteztünk,de borzalmas volt.Ez elmegy a tízes éveid végén,de nem hinném,hogy most,a harmincas éveim alatt így szeretkeznék.
2014. márc. 15. 22:05
35/63 anonim válasza:
"annak idején nagyanyám védekeztek igy...11 gyerek lett ( a szép 30 as években)"
És ezt mégis honnan a fenéből tudod?
2014. márc. 15. 22:07
36/63 anonim válasza:
Úgy látszik, akik a lényeget látják maximálisan le vannak pontozva. Akik azt mondták, egymás között döntsék el, azok már nem is normálisak? Mindennek vannak hátrányai, előnyei, mellékhatásai. Évekig használtunk gumit, mindig a párom húzta fel a gumi! Erre varrjál gombot!
Az a nem normális, hogy nem tudják megbeszélni egymással, az a nem normális, hogy szavazással akar dönteni otthon! Nem mindegy nekik én mit mondok? Ha sokan azt állítják, hogy kell a gumi, akkor szó nélkül használni fogja, ha kevesen mondják nem fogja használni!? Közösségi döntésnek kell lennie? Akkor a válaszolók nagy részének természetes is, hogy eldönti Jancsi és Juliska házassági szokásait, nemi életüket! Nem semmi!!!
2014. márc. 15. 22:13
37/63 anonim válasza:
Pont annyira normális, amennyire te akarod rávenni a tablettára. Annyi különbséggel, hogy a tablettával a saját szervezetét vághatja tönkre, ami nem kis különbség.
2014. márc. 15. 22:16
38/63 anonim válasza:
Ha ő nem hajlandó gyógyszert szedni az nem elfogadható? De ha te nem akarsz gumit húzni az igen?
Nekem az fura, hogy ez csak a házasság során derül már ki.
Egyébként a gyógyszeren és a gumin kívül léteznek még másfajta fogamzásgátló módszerek, amiket lehet használni. Közösen kéne találni olyat, ami mindkét fél számára elfogadható és nem kellemetlen, veszélyes.
2014. márc. 15. 22:17
39/63 anonim válasza:
Hüvelygyűrűt használok, ez kicsit más, mint a bogyók. Elkerüli a gyomrot, májat, stb. 5 éve használom, rendszeresen járok ellenőrzésre, eddig semmi gond. Esetleg megkérdezhetnétek róla egy dokit. Ha ez se tetszik neki, marad a gumi, a szexmentes élet vagy a válás.
2014. márc. 15. 22:21
40/63 anonim válasza:
én azt se értem h egyesek mit vannak úgy elborzadva a gumitól, a durex legújabb ultravékony gumiját alig érezni és legalább nem mérgezem magam...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!