Szerintetek normális, hogy egy házasságban a nő nem hajlandó védekezni? Azt mondja: "ha nem akarsz gyereket, húzz gumit! "
Hm, mégha ezerből egy ilyen eset lenne. Nekem más okokból is kellett volna ilyen bogyót szednem, tehát nem csak védekezés miatt, és már a leggyengébbtől is végem volt, nem is szedhettem tovább.
Szerintem nem csak kis mértékben károsak. Sőt kb. minden szintetikus bogyónak sokkal több káros hatása van, mint gondolnánk.
Kérdezőnek, nem olvastam csak az utolsó hszt el, de miért a nőnek kéne védekezni? Amióta világ a világ és van erre lehetőség, azóta a férfiak védekeznek első sorban. Az más kérdés, hogy haladt a tudomány. És szerintem igaza van a párodnak, ha te nem akarsz gyereket, akkor te old meg, és ne tőle várd, pláne, ha ő már szeretne.
Amúgy én már azt se értem, hogy ezt miért nem egymással beszélitek meg.
Ja, most láttam, hogy nem mostani kérdés, de most már elküldöm. :)
Sztem is mindenkinek joga van eldönteni, hogy akar-e gyógyszert szedni.
De várjatok, akkor minden férfinak is joga van eldönteni, hogy akar-e gumit húzni?
Esetleg ahhoz is joga van, hogy eldöntse akar-e olyan nőt dugni, akivel csak gumival lehet.
Én döntöttem. Amelyik nő nem volt hajlandó tablettát szedni, repült.
A nagy többség belement...
Amúgy én is jobban örülnék végre a férfi fogamzásgátlónak, mert a nők iszonyatosan megbízhatatlanok, újabban alattomosak is.
Valszeg a vallásos/jobboldali lobbi épp ezért akadályozza évtizedek óta a bevezetését, mert ha ma a férfiakra lenne bízva a (megbízható és nem irreverzibilis hatású) fogamzásgátlás, az akár a harmadára is csökkenthetné a gyerekszámot, de persze ez is csak a fejlett nyugati(értsd: fehér) világban terjedne el, így megint csak a fehérek aránya csökkenne a világban...
Utolsó, én örülnék egy olyan férfinak, aki hajlandó tablettát szedni, hogy ne legyen gyerek.
De szerintem nagy %-uk így sem szedné, mert a hormonális hatások miatt csökkenhetne a libidó, amit általában nem szívesen vállalnak be a férfiak, legalábbis amennyire tudom.
De még egyszer mondom, én örülnék neki. Sosem akarok gyereket, ezért gőzerővel védekezek és oda is figyelek, de nyugodtabb lennék kettős biztosítással. Szedem én is, ő is, így hátha nullára redukálódna a hiba százalék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!