Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek normális, hogy...

Szerintetek normális, hogy egy házasságban a nő nem hajlandó védekezni? Azt mondja: "ha nem akarsz gyereket, húzz gumit! "

Figyelt kérdés

2014. márc. 15. 21:06
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
48%

Mit jelent az, hogy nem akar védekezni?

Manapság nem csak a gumi és a tabletta létezik és itt nem a naptármódszerre gondolok. Ott a hormontartalmú spirál, melybol lehet olyat kérni, amit nem szult noknek raknak fel. Persze a spirál ára elég magas, de ott van a huvelygyuru, amit a no magának felhelyezhet és a hormo helyileg hat. De itt nem derul ki, hogy a holgy nem szedhet f. tablettát, vagy nem akarja o állni a koltséget vagy nézett utána, hogy milyen más lehetoségei vannak. Én is azt mondom, hogy ebben a kapcsolatban a kommunikáció hiánya a legnagyobb gond.

2014. márc. 15. 22:24
 42/63 anonim ***** válasza:
84%

Őszintén, ez a kérdés hogyhogy csak az esküvő után merült fel???

Egyébként a helyzet nem normális, nem a kijelentés.

2014. márc. 15. 22:25
 43/63 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem meg úgy gáz a kérdés, ahogy van:

1. tartós kapcsolatban soha nem az egyik fél védekezik, hanem egy pár - nincs olyan,h csak az egyik fél "észleli",h mi történik

2. az,h egy nő nem hajlandó védekezni, biztos,h azt takarja,h nem akar gyógyszert szedni? (pl.pesszárium, hormonmentes készítmények) Ezeket nem javaslom, csak a kérdésből egyáltalán nem derül ki,h mi a probléma.

3. ez egy pár életében akkor merül fel, amikor már házasok?? Ezt ki hiszi el?! Eddig mit csináltak?

4. még az sem derül ki,h a kérdező érintett-e az ügyben (vagy csak kiírt egy provokatív kérdést), és hogy nő vagy férfi

Amúgy meg nincsenek arany szabályok. Minden párnak meg kell találnia,h nekik mi a legjobb.

2014. márc. 15. 22:26
 44/63 anonim ***** válasza:
94%

22:24

A spirál nem sokkal jobb mint a megszakításos védekezés, és más hátulütői is vannak.

2014. márc. 15. 22:27
 45/63 anonim ***** válasza:
86%

Persze, hogy normális.

A megfogalmazás erős, de ki tudja, hogy a férj, hogy reagált elsőre is arra, hogy nem szed gyógyszert.

A kérdésből eléggé úgy tűnik, hogy a férfi zárkózik el a nem tervezett gyerektől, de ha arra sem lenne képes, hogy óvszert használjon, akkor meg készüljön fel arra, hogy apa lesz.

A nem kívánt gyerek ellen védekezni NEM CSAK a nő dolga. Ha meg a pasi ennyire kilöki a nyakából a védekezést, akkor vagy ne szexeljen a feleségével, vagy ne jöjjön ide sírni, hogy az asszony gyerektartást követel rajta olyan gyerekért, akit ő nem is akart.

Úgyhogy Kérdező, ha ezt így közölted a pároddal, akkor legfeljebb a stílusoddal van baj, elvégre a szerelmeddel beszélsz, de azzal, hogy gumival legyen védekezés, nincsen semmi baj.

2014. márc. 15. 22:47
 46/63 anonim válasza:
15%
Egyértelműen gyereket akar "ha nem akarsz gyereket húzz gumit"
2014. márc. 15. 22:50
 47/63 anonim ***** válasza:
83%

És miért baj az, ha egy nő gyereket akar házasságban?

Ráadásul nem titokban hagyja abba a gyógyszer szedését, nem is balhézik, csak akkor védekezzen a férfi.

Bár ez a nő csak jól jár, ha a kérdező gumit húz.

2014. márc. 15. 22:59
 48/63 anonim ***** válasza:
87%
kérdező, te szednél gyógyszert, ami örökre tönkre vághat?
2014. márc. 15. 23:04
 49/63 anonim ***** válasza:
84%
Én ismerek olyat, akinek 20 éves korában trombózisa lett a fogamzásgátlótól. Biztos, hogy az okozta, mert rá is van írva az összesre, hogy növeli az esélyét. Meg ezen kívül még okozhat egy csomó gondot, például migrént is. Én szedem, de nekem alacsony a vérnyomásom és nem dohányzom, de teljesen megértem azokat, akik nem akarják.
2014. márc. 16. 00:03
 50/63 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mégiscsak hajlandó védekezni, csak tablettát szedni nem, aminek mellékhatásai is vannak.
2014. márc. 16. 02:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!