Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek normális, hogy...

Szerintetek normális, hogy egy házasságban a nő nem hajlandó védekezni? Azt mondja: "ha nem akarsz gyereket, húzz gumit! "

Figyelt kérdés

2014. márc. 15. 21:06
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
100%
Valóban az nem normális, hogy nem tudjátok megbeszélni. Én például nem szedhetek gyógyszert, de ha szedhetnék sem szeretném ezzel mérgezni a szervezetem, akármennyire is azt mondják, hogy nem okoz problémát. Az egyéb megoldásokat pedig nem tartom elég megbízhatónak. A párom ezt megérti. Ha nem így lenne, valószínűleg nem lennénk együtt. Házasság előtt nem volt ebből probléma? Nálunk ez már a kapcsolatunk elején is felmerült és tudja azt is, hogy az évek múlásával sem lesz ez másképp, ha csak ki nem találnak valami új megoldást.
2014. márc. 15. 21:16
 12/63 anonim ***** válasza:
17%
Nem nem normális,közös döntésnek kellene,lennie. Számomra már nem túl sok értelme lenne, annak a házasságban amiben a felek csak egymást zsarolva tudnak élni.
2014. márc. 15. 21:17
 13/63 anonim ***** válasza:
90%
Mert az normális, hogy egy házasságban a férfi képtelen egy darab gumit húzni a farkára, de felháborodik, ha az asszony nem hajlandó hormonokkal tömni magát? Egyáltalán HOGY jutott el a ti kapcsolatotok a házasságig???
2014. márc. 15. 21:20
 14/63 anonim ***** válasza:
12%
Jaj azért nem kell átesni a ló túloldalára sem. Ma már olyan kevés hormont tartalmaz, hogy attól semmi baj sem lesz, hisz ha lenne kb. semmit sem ehetne, hisz minden telli van hormonokkal gén módosított, állomány és térfogat növelővel.
2014. márc. 15. 21:20
 15/63 anonim ***** válasza:
88%
Utolsó: Ezt nem gondolod komolyan, ugye? Akkor miért akkora a betegtájékoztatója, mint egy térkép? És miért teszi ki ennek a nagy részét a lehetséges mellékhatások felsorolása? Persze egy elenyésző százaléknak tényleg semmi baja nem lesz tőle, de pl. én vagyok az élő bizonyíték arra, hogy nagyon-nagyon rosszul is elsülhet!
2014. márc. 15. 21:22
 16/63 anonim ***** válasza:
87%
Igenis normális.mert a férfi annyit igazán megtehetne, hogy nem varja a védekezést is a nő nyakába.
2014. márc. 15. 21:24
 17/63 anonim ***** válasza:
87%

Igaza van a nőnek. A fogamzásgátlóknak rengeteg mellékhatása van, keressetek rá a neten a betegtájékoztatókra. Az óvszerek nincs mellékhatása.

Soha nem szedtem ilyeneket, és nem is fogok senki kedvéért.

2014. márc. 15. 21:26
 18/63 anonim ***** válasza:
12%

Hát ha valaki nem akarja érzeni a párját szex közben, akkor használtasson/használjon gumit! Hajrá! A felkiáltásod kérdező, több, mint megalázó...ne csodálkozz, ha a férjednek esze ágában sem lesz többet beléd dugni a dugattyúját...

Krémek, kúpok, naptár módszer...és a többi. De nálatok nyilván nem a gumitéma a fő gond, hanem, hogy a kapcsolatotok (a kommunikációs része legalább is) egy rakás trágya.

2014. márc. 15. 21:27
 19/63 anonim ***** válasza:
86%
Nekem is policisztás lett a jobb petefészkem a tablettáktól 26 éves koromra. % éve nem szedek, és el is múltak. Kiderült a doki (magándoki, drága pénzért) végig tudta, hogy a tablettától lettem policisztás... nyilván nem ingyen mérgeznek ők sem.
2014. márc. 15. 21:30
 20/63 anonim ***** válasza:
91%
Engem meg se vizsgált rendesen a doki, csak akkor derültek ki a dolgok, mikor másik dokihoz mentem. Most pedig rengeteg pénzt költhetek a gyógyszerekre, mert az én cisztáim elég makacsok, és nem akarnak elmúlni. Ha ezt tudom, soha nem fogadom el azt a szart!
2014. márc. 15. 21:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!